praegune kellaaeg 20.06.2025 08:40:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kysija
HV vaatleja

|
05.04.2005 16:05:58
real media streami salvestamine |
|
|
Selline lugu siis, et tahaks ühte lõiku salvestada raadiosaatest, mis on real media formaadis ja mida streamitakse (salvestada ei lase). Millise programmiga saaks teha? Enamus, mida näppinud olen, on trial või demo, mis lasevad vaid teatud aja salvestada. Total Recorder ütleb, et ei toeta .rm formaati, kuigi veebis ütleb, et toetab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
06.04.2005 13:31:41
|
|
|
kas link on http või rtsp? http korral (kui tegu ikka on striimiga) salvesta fail kettale ja nopi sealt notepadi vms redaktoriga rtsp link välja ning sööda see total recorderile.
kui ikka ei tööta, hangi mõni mplayeri wini binaar, vastavaid projekte võib leida siit (kusagil keskel on Windows alajotus).
ning käsurealt (mplayeri kataloogis)
mplayer -dumpstream rtsp://blablab.la/blablabla/blabla.rm |
tekib fail nimega stream.dump, mida võid .rm'iks ümber nimetada
_________________ 0xDEAD
0xBEEF |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
kysija
HV vaatleja

|
06.04.2005 17:49:13
|
|
|
rtsp on
Kuskohas total recorderis ma selle lingi sisestan? Ei leia sellist kohta. Real formaati ta jutule ei võta. Versioon on 4.4, uuemad versioonid ka ei võta.
Mplayeri dumpstream tõmbab ju kogu saate alla. Saade ise on 3 tundi, see on ju krt teab mitu mega ja giga. Mul on ainult üht lõiku vaja. Kas siis pole sellist lihtsamat programmi, millega saaks saadet kuulata ja vajalikul hetkel salvestada?
Njah, mplayeriga läheb sigakaua aega ka, ma viitsisin 5 mega ära oodata (tegi ca 20-30 min). Ja vedas, et vajalik saatelõik alguse poole on, ta sisaldus selle 5 mega sees. Niisiis, muud midagi kui .rm -> .mp3 ja cooleditiga kallale
Tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|