praegune kellaaeg 21.06.2025 01:16:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
28.04.2005 19:13:45
System Restore müstiliselt kadunud :S |
|
|
hommikul sai sis selle vana messengeri viiruse ohvriks langetud, kuna selle removal tool mul olemas, sain tast hõlpsalt jagu. a kuna peale seda jama tekkis tahtmine sys restore teha, seda üritasingi. Aga kui stardi alt sys restore vajutad, lööb ette sellise errori:
SYSTEM RESTORE HAS BEEN TURNED OFF BY GROUP POLICY. TO TURN ON SYSTEM RESTORE, CONTACT YOUR DOMAIN ADMINISTRATOR.
mina ei tea mis see group policy või värgi on. ma üritasin sys restore nii tööle panna, et my computeri alt tahtsin sinna sys restore alla linnukese panna, see on kogu aeg seal olnud, a nüüd enam ei olnud, terve see sys restore valik on kadunud, aint 6 menüüd on alles, general, advanced, remote jt, (peaks olema 7 ju). control paneli alt ka enam mingit viidet sys restore'ile ei leidnud.
kirjutasin ka run'i services.msc, sealt näitab et sys restore startup typeon automatic, ja status on start, ka ei andnud mingit tulemust restart vajutamine.
ma ei tea seoses millega see ära kadus, lihtsalt nüüd lõunal märkasin et seda enam pole. OS on ikka XP Pro ja ma olen ka enda arvuti admin.
minul mõistus otsas
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
28.04.2005 19:16:54
|
|
|
Start -> Run... -> gpedit.msc -> OK -> Administrative Templates -> System -> System Restore
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
28.04.2005 20:46:27
|
|
|
oh
tänks raxz, tundub et oli kasu 8)
a mis võis selle mitte funkamist põhjustada või miks see ise end välja lülitas ja kättesaamatuks tegi?
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
28.04.2005 20:55:38
|
|
|
vbl eelmainitud viirus korraldas?
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
28.04.2005 21:01:01
|
|
|
Või admin,kui ei ole tegemist koduarvutiga.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
28.04.2005 21:13:31
|
|
|
tegu koduarvutiga, ise admin, ja ei pea end just ka kõige hullemaks dumbuseriks...
ma ei tea mis korraldas, VÕIS olla see viirus, aga ei PRUUKINUD, peale jamade algust leidsin safe modes üles ka peidetud failid, mingi 20tk oli neid, kõik olid nende nimedega, millega see hiljutine msn'i viirus levinud oli. kes teab, vb oli see selle edasi arendatud ver. vb käkkis mingi muu jama selle sys restore'i ära
igatahes tore et korda sai, vähemalt tundub et sai, vaatab mis edaspidi saab...
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|