Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  hoiatus MSI k8n neo (MS7030) plaadi omanikele! (ja väike abipalve ka) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sumpz
Kreisi kasutaja
sumpz

sõnum 25.10.2005 13:19:05 hoiatus MSI k8n neo (MS7030) plaadi omanikele! (ja väike abipalve ka) vasta tsitaadiga

Ärge mingil juhul laske peale endale v 1.9 biost, ise olin nii loll ja ei uurinud et see on ebastabiilne ja üleüldse katki.
Vana tagasi flashides läks midagi peeti ja nüüd on mul surnud plaat mis kisab BIOS rom Cheksum Errorit, pikka piiksu ja nõuab floppyt.
Kas sellist asja on võimalik üldse elustada? icon_razz.gif või otse garantiisse?
icon_mad.gif icon_lol.gif

põhjus miks ma üldse alguses torkima hakkasin oli see, et vana bios ei toetanud 1T/2T timingute muutmist.
icon_cry.gif

edit: leidsin mingi sellise asja http://www.msicomputer.com/support/BIOS_Award_Recovery.asp
eks millalgi proovib, kas aitab.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Riivo
HV Guru
Riivo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.10.2005 15:07:45 vasta tsitaadiga

mina lasin oma plaadile ka selle peale. kõik töötas ilusti. nüüdseks plaat müüdud aga uus omanik on ka rahul
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
sumpz
Kreisi kasutaja
sumpz

sõnum 25.10.2005 23:32:58 vasta tsitaadiga

igatahes sain elustatud, kuid mingid müstilised kalad jätkuvad.. uurin asja edasi.
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 26.10.2005 09:13:12 vasta tsitaadiga

link :: valik BIOS'e

Sa vist mõtled MSI K8n Neo2 plaati s939 !? Proovisin kah 1.9 bios, kuid tõsi oli teine ebastabiilne. Näiteks kui vanas BIOS kellasid maha ei tõmmanud ja "def" väärtusele ei pannud, jooksis masin kohe peale fläshimist kokku, aitas vaid "CLEAR CMOS". Mis eriti nõme selle 1.9 juures on see, et "insert" klahv ei tööta (BIOS reset). Ei töötanud ka temperatuuri ja ventilaatori pöörete automaatne süsteem. Kui sa X2 kahte ei kasuta ei ole 1.9 peale fläshida, kuigi on ka mitmeid uusi versiooni 1.9 bios'est, ehk nood töötavad!?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
sumpz
Kreisi kasutaja
sumpz

sõnum 26.10.2005 13:25:07 vasta tsitaadiga

ei, ma mõtlesin s754 plaati.
igatahes sellega on selline "kala", et uuemad kui 1.7 bios lükkavad timingud automaatselt 1T peale, ja millegipärast ei lähe mälu mitte üks mhz 200-st ülespoole enam, ja viskab lambist BSOD, jne.
igatahes praegu panin 1.6 biose peale, ja kõik töötab jälle normaalselt, kuid kui keegi teab mingit biost kus saaks 1T/2T timingute vahel valida, siis andke märku. Tundub et msi on päris mitme plaadi uuema biosega puusse pannud.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.10.2005 17:39:53 vasta tsitaadiga

sumpz: Ära võta südamesse - neid vigaseid BIOS-e on viimasel paaril aastal juba üsna massiliselt esinenud icon_wink.gif Aga see-eest - vaata, kui palju kõikvõimalikke auhindu ja tunnustust on tooted pälvinud - mis see BIOS--i jama ikka auhindade kõrval siis ära on icon_wink.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Troll
HV Guru
Troll

sõnum 27.10.2005 02:48:34 vasta tsitaadiga

Ei mingit probleemi selle 1.9 BIOSega, kõik töötab korralikult.
Marek Säde
HV veteran

sõnum 27.10.2005 08:11:40 vasta tsitaadiga

ma lasin omale peale 1.B, mis on 1.9 järglane. Aga on selline kala, et niikui restardi teen siis biosesse sisse ei saa, jookseb mingi koha peal kinni, isegi biose sinist ekraani ei näe. Winni buudib üles küll ja kõik nagu töötaks. Ei aita ka uuesti flashimine, aitab ainult clear cmos, siis saab ainult kohe biosesse aga pärast jälle ei saa icon_evil.gif Peaks mingi vanema versiooni peale flashima? Äkki keegi paneb mingi õpetuse lingi üles flopilt flashimisele? (Ma flashisin msi update progega)
sumpz
Kreisi kasutaja
sumpz

sõnum 29.10.2005 01:37:48 vasta tsitaadiga

boodid suvalise boot diskiga üles, lükkad sisse floppy millel on peal bios ja flashimise proge, ning kirjutad sisse käsu: Flashimisprogrenimi biosefailinimi.ver
nt. awdfl535 ms7030.180
ja nii peaks olema. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 29.10.2005 10:23:51 vasta tsitaadiga

sumpz kirjutas:
boodid suvalise boot diskiga üles, lükkad sisse floppy millel on peal bios ja flashimise proge, ning kirjutad sisse käsu: Flashimisprogrenimi biosefailinimi.ver
nt. awdfl535 ms7030.180
ja nii peaks olema. icon_biggrin.gif
pärast programmi sees saab ka biosi faili nime kirjutada. aga see pole oluline kumba pidi teha
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 31.10.2005 15:05:28 vasta tsitaadiga

vot ma olen nii teinud nagu te räägite aga ma ei näe miskit, et flashitama hakatakse või midagi. Ükskord pani küll mingi 20 sek tagant restardi aga ma küll aru ei saanud, et see flashimine ära käis? Teine kord trükkisin flash faili nime sinna flashiprogesse aga sellel ikkagi all näitab, et sisestage faili nimi...vajutasin enter aga ei midagi? Hädas olen selle viimase biosega, see krt ei tule ettegi ilma, et ma peaksin clear cmossi tegema. Kui ma aga oma aruga teise biose peale lükkan spetsiaal proge abil siis ei tunne süsteem enam sata ketta partitsioone ära ja ma pean hakkama ketast kustutama ja win installima icon_mad.gif Ainuke abinõu on uuesti flopi abil viimase biose peale laskmine siis tunneb ketta jälle ära icon_neutral.gif Lõpuks sain hakkama selle flashimisega. icon_rolleyes.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  hoiatus MSI k8n neo (MS7030) plaadi omanikele! (ja väike abipalve ka)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.