Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Äriteemades pakkumine avalikuks! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 18.05.2005 21:13:35 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
see müüa enada asi kas ta avalikustab priva pakkumised.

Täpselt nii see ongi ja see on puhtalt sinu oma viga, kui sa ei saa arvuti lähedal antud hetkel olla või, kui kohe ei paku norm hinda.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
wend
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.05.2005 21:18:45 vasta tsitaadiga

Müüja ikka otsustab, millal ja kellele ta müüb. Kui privas tuleb pakkumine , et summa xxx ja tulen kohe kaubale järgi, siis ma küll ei näe põhjust miks peaks viivitama veel müügiga.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.05.2005 22:31:00 vasta tsitaadiga

Räägitakse PS-i pakkumise avalikustamiseks, aga on ka ju muid "suhtlemiskanaleid" - mail, MSN jne. Siis tuleks need kõik ära keelata.
Ja miks arvatakse, et kõik ostjad on HV-lased icon_wink.gif Kui on avalikustatud mailiaadress, MSN vms. avalik suthemiskanal, siis saab ju ka juhuslik külaline ühendust võtta ning teha oma pakkumise icon_exclaim.gif

Seega avalikustamine on ja jääb ikka müüja enda otsutada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 19.05.2005 22:45:23 vasta tsitaadiga

Kui müüja tuleb oma asju pakkuma HVs siis on see pakkumine suunatud ju meile, foorumlastele. Loomulikult on ka teised müügikanalid tihtipeale edukamad aga nii nagu börsilgi peab potentsiaalseid investoreid hoidma kursis kõigega mis firmaga toimub nii ka HVs võiks (tglt peaks) teavitama meid kauba müügistaatusest. Kui kõik pakuksid privas siis muutuksid ärifoorumid pelgaks teadetetahvliks (nii kaugel asjalood õnneks veel ei ole) ning ka kasutajate hulk arvatavasti kannataks.
Kõige lihtsam oleks reeglitesse lisada väike punkt juurde ning kõiki selle rikkujaid saaks austada nt eritiitliga. Kontroll on lihtne.

Edit: typo

viimati muutis taifunk 19.05.2005 23:28:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 36
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 19.05.2005 23:21:30 vasta tsitaadiga

Ära keelata päris ikka ei saa, poleks lihtsalt normaalne.
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.05.2005 23:35:18 vasta tsitaadiga

Tegelikult on küsimus selles, et kas osatakse olla ka võitja-kaotaja ning seda ka ostu-müügi korral thumbs_up.gif Nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid mõõtelaade 8) Lisaks sellele - kellel kavatsus pikka müüki korraldada ja suurimat müügiedu saavutada, kellel aga vaja kiiresti lahti saada, et saadav tulu kohe millekski muuks kasutada (investeerida) vms. thumbs_up.gif

Ja kui satuvad ostu-müügil vastamisi need, kes valdavad ostu-müügi strateegiaid ja need, kes ei valda, siis valdajad igal juhul mängivad üle mittevaldajad. On lihtsalt selline karm "olelusvõitlus" thumbs_up.gif

Aga mida paremad ja täpsemad on reeglid, seda lihtsam on neist ka kinni pidada icon_wink.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.05.2005 23:43:15 vasta tsitaadiga

ei poolda. müün kellele tahan ja sellise hinna eest nagu mulle sobib, pakutagu kasvõi üle. kui mul on müügiga veel kiire ka, siis... kes ees see mees jne... lapsik on selle pärast solvuda ja pahane olla. pakkunud siis ise kohe korralik hind kui nii väga vaja on või helistagu mulle kohe.
teine asi on see kui mul on kellegagi juba kindel tehing kokkulepitud.

aga äritegijad võiks kõik oma kontaktid küll profiili panna, nad teevad ise omale karuteene sellega. kui mul kiirelt mingit juppi vaja ja ma inimest kuidagi kätte ei saa, siis lähen võtan ju mujalt.

ps: alla alghinna pakkujatest ei saa aru. icon_confused.gif

viimati muutis SKG 19.05.2005 23:45:21, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 19.05.2005 23:43:32 vasta tsitaadiga

wend kirjutas:
Müüja ikka otsustab, millal ja kellele ta müüb. Kui privas tuleb pakkumine , et summa xxx ja tulen kohe kaubale järgi, siis ma küll ei näe põhjust miks peaks viivitama veel müügiga.

Täiesti nõus. Kui mul on valida, kas ma ootan foorumis pakkumist mingile kaubale või samal ajal helistab keegi, pakub vähemalt sama palju ja ütleb, et tuleb kohe järgi, siis miks ma peaks veel ootama. Aga eks see üks nokk-kinni-saba-lahti teema ole.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Äriteemades pakkumine avalikuks! mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.