praegune kellaaeg 22.06.2025 17:07:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eeroj
HV kasutaja
|
19.11.2005 21:07:43
BSplayeriga ei saa telekas overlayd |
|
|
Ma otsisin HV'st ja netist, aga kellelgi ei tundu olevat sellist veidrat probleemi. Nimelt BSplayeriga ei saa telekas täisekraani. Eile näiteks oli kõik ok. Jäi õhtul film pooleli ja masin sisse. Järgmisel päeval hakkasin vaatama ja ei saagi enam üle ekraani. Veidraks teeb loo see, et kõik teised (MediaPlayer, Real Player, ClassicMediaPlayer jpt) kõik mängivad väga hästi telekas üle ekraani, aga BSplayer mitte
Restart sai tehtud, uus BSplayer installitud, XPviga ka nagu ei tohiks olla kui teised playerid töötavad.
Kas kellelgi on häid ideid, mis tuleks teha? Asja ajab hetkel ära Crystal Player, aga tahaks ikka vana ja sissetöötanud BS'i tagasi.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
turakas
HV kasutaja

|
22.11.2005 22:40:41
|
|
|
aga kas videokaardi seadistustest ei läinud midagi paigast ära, loomulikult ei saa nagu selles oleneda kuna teised playerid näitavad, mul oli kunagi sama probleem, kuid mul lahenes kenasti uue BS´i installimisega..
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeroj
HV kasutaja
|
22.11.2005 23:14:06
|
|
|
Minul kahjuks uus BSplayer ei aidanud. Aitab siin vist ainult uus XP Panin küsimuse ka BSplayeri kodulehel foorumisse - ei ole ka seal kellelgi midagi öelda.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|