praegune kellaaeg 20.06.2025 20:44:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kober
HV vaatleja

|
15.03.2005 09:45:11
Soovitage |
|
|
mhh Oleks kippelt vaja head AntiViirust ja Tulemüüri.Olen kuulnud, et Kaspersky pidi parim olema aga?!?
ja milline tulemüür siis.Keegi soovitas ZoneAlarmi aga kui hea see on või on paremaid?Võiksite avaldada enda arvamust.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.03.2005 09:55:23
|
|
|
Isiklikult kasutan NOD32, mida enamik kes kasutanud on, ka kiidavad. Kaspersky on ka hea, kuid antiviiruste kohta võiksid parem väikese otsingu teha siin foorumis, väga laialt arutatud teemaga tegemist. Üks asi milles eemale hoida, on Symanteci toodang, ise kasutasin tükk aega, enne kui aru sain et tegemist tõsise ressurssiröövliga ja tolku tast suurt pole. NOD32 kohta veel niipalju, et kui legaalselt plaanid soetada ja õpilane juhtud olema, siis vähemalt veel mõni aeg tagasi oli poole hinnaga (koos 1 aasta uuendustega vist 300EEK, võin eksida).
Tulemüüridest kasutan Sygate Personal Firewall, tasuta tuleb kätte kodukasutajale ja kõik vajaliku teeb ära. Lihtsalt ja põhjalikult konfitav. Ilusti saab, koos SP2 tulemüüriga, mu arvuti kaitsmisega hakkama.
Lisaks veel et olen ka ZoneAlarmi kasutanud, kuid Sygate PF tundus asjalikum. Mõlemast olen kasutanud nii tasulist kui tasuta versiooni.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|