Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Plondiin
HV kasutaja

|
04.03.2005 17:23:48
Photo-Paintis või Photoshopis pildi töötlemine |
|
|
Oleks vaja pildilt kätte saada üks objekt. Corel Photo-Paintis ma lihtsalt valin Freehand Mask Tool ja lõikan objekti välja. Tulemus on küll korralik, aga võtab kaua aega.
Magic Wand Mask Tooliga saab peale märgendamist mingi ala (osa tausta) kustutada. See aga jätab ääred karvaseks ja võib ka objekti küljest midagi ära näksata.
Kas Photoshopis või Corel Photo-Paintis on ka selliseid võimalusi, et saaks objekti lihtsama vaevaga (kui käsitsi lõikamine välja arvata) ja samaaegselt ka kvaliteetselt kätte?
[Oli Üldfoorumis, tõstin siia. MorroW]
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plondiin
HV kasutaja

|
07.03.2005 16:19:22
ei saa hakkama |
|
|
Ei osanud seal sellist tulemust välja mõelda, mis vaja on.
Edge Highlighter Tooliga tõmbasin objektile ringi ümber ja Fill Tooliga märgendasin, misjärel Previewiga oli näha, et kustutab ümberringi kõik muu ära. Cleanup Tooliga nühkides saab muidugi objekti ümbert tausta veel vähemaks, aga see on ikkagi käsitöö millega tegeleda ei tahaks. Ilmselt ei oska teha nagu vaja.
Taavi, seleta täpsemalt palun.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plondiin
HV kasutaja

|
10.03.2005 09:55:05
|
|
|
Aitäh, et tegid näidised minu jaoks. Rääkides tulemusest -kui kiirelt tehtud, siis seletab asjaolu, et servadel on udune üleminek. Igatahes on see seni kiireim moodus pildilt objekti kätte saamises.
Kui aga soovida täpselt mööda servi perfektselt teravaid kontuure, siis jääb üle ainult Photo-Paintis Freehand Mask Tooliga välja lõikamine.
Taavi_R kirjutas: |
Kas üldse on lihtsamat moodust? See isegi ju lihtne. Sellist programmi veel küll ei ole,
et Sa kirjutad kasti, et mis asja eemaldada ja programm siis eemaldab selle ära.
http://www.zone.ee/taavi_r/hinnavaatlus/ps/ - mina olen rahul (kiirelt tehtud). |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Plondiin
HV kasutaja

|
10.03.2005 09:56:00
|
|
|
Aitäh
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
10.03.2005 23:50:53
|
|
|
Plondiin kirjutas: |
Aitäh, et tegid näidised minu jaoks. Rääkides tulemusest -kui kiirelt tehtud, siis seletab asjaolu, et servadel on udune üleminek. Igatahes on see seni kiireim moodus pildilt objekti kätte saamises.
Kui aga soovida täpselt mööda servi perfektselt teravaid kontuure, siis jääb üle ainult Photo-Paintis Freehand Mask Tooliga välja lõikamine.
Taavi_R kirjutas: |
Kas üldse on lihtsamat moodust? See isegi ju lihtne. Sellist programmi veel küll ei ole,
et Sa kirjutad kasti, et mis asja eemaldada ja programm siis eemaldab selle ära.
http://www.zone.ee/taavi_r/hinnavaatlus/ps/ - mina olen rahul (kiirelt tehtud). |
|
Udused üleminekud... nii on parem see välja lõigatud osa kuhugi muajel pildile sulatada.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|