praegune kellaaeg 22.06.2025 18:48:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tommy
HV vaatleja
|
06.03.2005 14:40:15
Probleem välisele kõvakettale win xp installimisega |
|
|
Tere,
küsiks targemat käest nõu, et mida nüüd edasi teha, et asi tööle saada. Nimelt sai läpakale juurde ostetud väline kõvaketas (usb liides, 160 gb) ning oleks sinna soov peale panna win xp ja muud programmid. Põhimõtteliselt lõpuks peaks tekkima mul arvutit käima pannes kaks valikut (kas läpaka kõvaketas või väline kõvaketas). Üritasin välisele kõvakettale peale panna xp-d, kuid ei õnnestunud. Bootimisel masin küll leiab välise kõvaketta üles, kuid peale ei lase xp-d installida, sest annab umbes sellise teate (arvuti startup programm ei võimalda kasutada väliseid kõvakettaid vms). Sama veateada annab ka teada, et probleemi saab lahendada kui installida mingi täiendav programm vms. Kas keegi on sellise asja kokku puutunud ning kuidas ma saaksin välisele kõvakettale win xp peale? Läpakas on Siemens (pentium 4, peal on win xp home). Kõik nõuanded on teretulnud.
Ette tänades,
Tommy
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
09.03.2005 17:09:33
|
|
|
kas biosis saab first boot deviceks selle usb ketta panna? muul juhul minu teada ei saa
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|