praegune kellaaeg 19.06.2025 00:55:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vonk
HV vaatleja

|
23.01.2005 23:50:55
Mis juhe mul on vaja osta? |
|
|
Teema siis selline, et ma tahan TV arvutiga ühendada.Aga pilt on must-valge.Arvutist tuleb s-video aga telekas ei toeta s-videot.Praegu on mul juhe mis läheb s-video otsikult üle scartiks, äkki on olemas juhe mille ma saaksin veel scarti otsa ühendada ja siis näeks tv-st värvilist pilti.tv taga on ka scart.Mulle öeldi et ma pean s-video kuidagi vga-ks tegema.
Ehk kas keegi oskaks öelda mis juhtme(id) ma peaks endale siis muretsema?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
24.01.2005 10:21:38
|
|
|
See on üks enim jahutud teemasid muidugi siin. Kõigepealt loe läbi ITV leheküljel olev õpetus.
Sul on vaja üleminekut S-Video-RCA ja juhet RCA-SCART. Võis siis juhe S-Video-RCA ja SCART otsik, kuhu saad külge lükata RCA juhtme.
Erinevad teemad SIIN.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuripiiritus
HV vaatleja

|
24.01.2005 11:22:49
|
|
|
asi pole aint juhtmes. Mul näiteks oli selline kala et telku vajas b-pal signaali aga kaart andid defaultist ntsc ja pilt oli täitsa mustvalge. Muutes ära kaardi väljundsignaalitüübi. Oli asjal rohkem kui küll värve. Uuri enne kaardi property's kui poodi uute juhtmete järgi lähed
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.01.2005 13:27:16
|
|
|
raix kirjutas: |
See on üks enim jahutud teemasid muidugi siin. Kõigepealt loe läbi ITV leheküljel olev õpetus.
Sul on vaja üleminekut S-Video-RCA ja juhet RCA-SCART. Võis siis juhe S-Video-RCA ja SCART otsik, kuhu saad külge lükata RCA juhtme.
Erinevad teemad SIIN. |
Kuna ülinämmutatud, siis lukku ja üldse prükkariteema.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|