Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mikk222222
HV vaatleja
|
09.01.2005 17:04:53
viirusetõrje |
|
|
kas keegi oskab ehk soovitada mõnda head vabavaralist viirusetõrje programmi
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
09.01.2005 17:29:29
|
|
|
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=105622 - pikk ja põhjalik arutelu AVde üle kus ka mõningad tasuta vidinad ära märgitud.
Üldiselt nõustuvad vast kõik, et selles vallas teevad tasulised proged tasuta progedele ära. Kõige enam kiidetakse AVGd, aga ka AVAST!'i kohta on mitmeid positiivseid kommentaare silma jäänud. Samas on mõlema kohta ka hulgaliselt negatiivset kriitikat. Endale meeldib ClamAV, aga see ei paku residentset kaitset ega paranda faile. AVERT Stinger on jälle selline meeldiv lisavidin mis kah mõnede enamlevinud pahalastega hakkama saab.
Kokkuvõtlikult: maitse asi.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
kamilake
HV vaatleja
|
09.01.2005 23:42:35
|
|
|
minuarust on kiidetud ka AntiVir-i.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Oobik
Kreisi kasutaja
|
10.01.2005 00:52:18
|
|
|
Üldiselt võid ka nod32 trial versiooni kasutada, lihtsalt kui 30 päeva pärast otsa saab, siis uninstall ja tõmbad uuesti ning töötab sama targalt edasi . . .
Pärast seda enam ei taha mingeid nortoneid või AVG-sid tundagi.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
10.01.2005 15:50:12
|
|
|
Annaks kah oma hääle AntiVir'ile, sest peale Norton Antivirus 2004 uninstalli ja AntiVir'i pealepanemist leidis ta arvutist hulgaliselt viiruseid ja faile mis on viirustega nakatunud ja mida NAV ei olnud suutnud leida. http://www.free-av.com/
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kamilake
HV vaatleja
|
10.01.2005 16:42:21
|
|
|
30 p'evaseid trial versioone ei saa ju teistkordselt kasutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Oobik
Kreisi kasutaja
|
10.01.2005 20:00:08
|
|
|
kamilake kirjutas: |
30 p'evaseid trial versioone ei saa ju teistkordselt kasutada  |
huvitav, mida ma siis olen viimased aasta otsa teinud
legaalne ja tasuta
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
10.01.2005 20:36:46
|
|
|
Yeah, right! "Legaalne"??? See, et sa asja uuesti installid ei muuda tõsiasja, et 30 päevane piirang ületatud. Kui sa pirad (ja ütleme ausalt: *ekstreemselt* viletsalt pirad), siis võiks ka nii palju julgust olla et seda tunnistada mitte ajada mõttetut "aga see on ju legaalne" juttu.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oobik
Kreisi kasutaja
|
11.01.2005 01:32:11
|
|
|
HacaX kirjutas: |
Yeah, right! "Legaalne"??? See, et sa asja uuesti installid ei muuda tõsiasja, et 30 päevane piirang ületatud. Kui sa pirad (ja ütleme ausalt: *ekstreemselt* viletsalt pirad), siis võiks ka nii palju julgust olla et seda tunnistada mitte ajada mõttetut "aga see on ju legaalne" juttu. |
Leia mulle lepingust punkt, mis keelab seda teha? Lisaks on väga raske kontrollida, kas vastav asi on mul esimest või kümnendat korda peal.
Ja kui see tõesti on piramine, siis see ongi "hästi piramine" (loe: seaduse piirides laveerides) sest mult ei nõuta ja ma ei anna kusagil nõusolekut et ma EI pane trial versiooni uuesti peale uue ja puhta installiga...
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
kenno112
HV veteran

|
11.01.2005 01:36:56
|
|
|
aga mis rahvas kaspersky anti-viirusest arvab
|
|
Kommentaarid: 229 loe/lisa |
   |
9 :: |
6 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
11.01.2005 01:56:34
|
|
|
Oobik kirjutas: |
Leia mulle lepingust punkt, mis keelab seda teha? Lisaks on väga raske kontrollida, kas vastav asi on mul esimest või kümnendat korda peal.
Ja kui see tõesti on piramine, siis see ongi "hästi piramine" (loe: seaduse piirides laveerides) sest mult ei nõuta ja ma ei anna kusagil nõusolekut et ma EI pane trial versiooni uuesti peale uue ja puhta installiga... |
Khmm... sul on isegi õigus (võtsin vaevaks installimisel ette visatava lepingu läbi lugeda ning seal tõesti ei ole konkreetselt kirjas et ei tohi uuesti installida). Nii et illegaalne tõesti ei ole. Aga ikkagi: soovitada sellist teguviisi kui tasuta proge saamiseks...
Leian ikka, et viletsalt pirad: kui siis juba korralikult, mitte iga kuu raiskad enda/tootjafirma võrgujuhet, enda närve ja aega, jne jne jne.
EDIT: üks asi siiski on - sul on 30 päeva et asja *proovida*. Kui sa kolmandat kuud peale lased siis ei saa küll enam mingist proovimisest juttu olla vaid tegu ikka täisväärtusliku kasutamisega
Ikkagi midagi mida võid küll ise teha, aga ei ole kena teistele soovitada...
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oobik
Kreisi kasutaja
|
11.01.2005 02:28:46
|
|
|
Üldiselt, ära mõista valesti, kui mul raha oleks, siis ma kindlasti ostaks nod32 eelistades seda iga kell ükskõik mis muule antiviirusele (s.h. norton, mis mul ka originaalis olemas).
Ja ma ei soovita pirada, vaid kui raha on siis mugavuse huvides kindlasti osta ( K-salongis oli vist ca 600eegiga müügil) . . . Lihtsalt hetkel ma leian, et minule see väike ebamugavus tasub end ära võrreldes näiteks nortoni aeglusega. Ning suhteliselt lihtne oleks mul ju nod32 tõelist pira versiooni saada aga seda ma lihtsalt põhimõtteliselt ei tee.
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
11.01.2005 18:17:29
|
|
|
mina soovitaksin bitdefenderi tooteid. Tasuta versioon 7-me saad siit http://www.bitdefender.com/bd/site/products.php?p_id=24
Endal on mul ausalt ostetud (kui on ikka korralik tarkvara siis on süütunne pirada ) versioon 8 professional (2000 eeku viiele kasutajale). Asjasse on integreeritud igast malware t6rjujad ning tulemüür. Tasuta versiooni näol saad minu arvates väga pandava antiviiruse. Muidugi skänn võtab üsnagi kaua aega, kuid kui sceduled skänni ööseks ja igapäevaseks, siis on kohe vägagi kindel. et saad arvuti viirustest puhtana hoitud (ei tea kas scedule on ikka tasuta versioonil).
EDIT: kusagil oli ka info, et bitdefender on k6ige kiirem uuenduste tegemisel
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
xizop
HV kasutaja

|
13.01.2005 18:32:09
|
|
|
annaks oma hääle ikkagi nod32-le. kuigi see tasuline. aga 30 päevaline trial versioon töötab ilusti mitmekordsel installimisel
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|