Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nipitiri
HV vaatleja
|
22.07.2004 13:18:54
kuidas saaks Windows Media Player 9 downgrade´ida?? |
|
|
Armsad inimesed, mingis meeltesegaduses installisin endale WMP 9, asja enne uurimata. Nüüd subtiitrid ei toimi ja eesti raadiojaamu netist ka kuulata ei saa, jama kui palju. Oli seda vaja! Aga tundub, et tagasi 6.4-le saamine üsna komplitseeritud. Palun abi! Ei jaga ise neid asju.. noh.
|
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
22.07.2004 13:45:42
|
|
|
Milleks downgradeda, pead ainult ära seadistama? Aga wmp 6.4 jäi sul kaa arvutisse alles, otsi: program files->windows media player-> mplayer2.exe
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nipitiri
HV vaatleja
|
22.07.2004 13:51:23
see suur et.. |
|
|
Ma nüüd uurisin üldse natuke asja, alles jäi jah see 6.4, aga sellega ka subtiitreid ikkagi ei mu vaevaga alla sikutatud filmidele ei näita enam. Kuskil soovitati seks puhuks PRR video utilities, aga tolku polnud midagi. Kuna mul XP, siis vist hoopis versioon 8 see, mida tagasi tahaks, et kõik jälle hea ja ilus oleks. C:Program Files all on olemas küll versioon 8 dlimport (mis iganes see tähendab), aga peale sellega hakata ei saa/oska midagi. Nii et.. mis nüüd saab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
22.07.2004 13:54:08
|
|
|
Subtiitrite installimiseks tiri endale DivX G400 nimeline programmijupp
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nipitiri
HV vaatleja
|
22.07.2004 14:53:41
jah, aga.. |
|
|
Sikutasin eelpoolmainit jupi alla küll, aga ei midagi, ei mõika.. Või peaks veel miskit seejuures ette võtma? Ja ikkagi meeldis mulle versioon 8 rohkem, kuidas seda tagasi saaks? Oleks suurem osa muresid lahendatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
22.07.2004 15:02:18
|
|
|
Pane subtiitrite fail sama nimega, kui film on. Laiendid jäta puutumata.
Kui G400 installitud, siis hakkab ise näitama.
Mudida saab, kui start->programs->(kuskil) käivitad G400 ja siis sätid mida vaja.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nipitiri
HV vaatleja
|
22.07.2004 15:28:55
ohh |
|
|
No ei õnnestu. Uurisin küll asja. Tuju üldse üsna nullilähedane selle jama pärast, lisaks kõigele veel arvuti heliga ka suuri probleeme, eriti vokaaliga, käriseb ja on tuhm, raske üldse midagi kuulda. Milles siin küll põhjus võiks olla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmg
Kreisi kasutaja

|
22.07.2004 16:34:47
|
|
|
A kas peab olema kindlasti WMP.
Tõmba BSPlayer, pane peale m6ned vajalikumad koodekid(AC3 filter, XviD, Divx5, ffdshow)
Ning peaks kärama küll, pealegi on BSPlayer väiksem ning sööb mälu v2hem
_________________ |V|355 VV17|-| 7}{3 |3357, [)13 (_1|<3 7]-[3 R357 |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nipitiri
HV vaatleja
|
22.07.2004 19:02:40
Oeh |
|
|
Muudkui uuri ja puuri siin.. Windows Media Player on ju nagu aamen kirikus, ei sellest lahti saa, et see mälu kokkuhoidmise üllast eesmärki teeniks, aga pigem eelistaksin siis Windows XP algupärast versiooni 8. Tulin toreda mõtte peale teha Sustem Restore, et siis see ehk ka mu heliprobleemi kohe lahendaks, aga võta näpust, millegipärast ei lähe "restoring files" teps mitte oma loomuliku lõpuni, katkeb ära ja mulle tuleb teade, et ei olnud võimalik restoorida. Mis nüüd saab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
22.07.2004 22:25:47
|
|
|
Jäta hädaldamine ja süvene põhjalikumalt. Muud soovitada ei oska, kuna peale WMP9 installi sai vaid 1 kord seadistatud ja netiraadiod pelavad, tiitrid jooksevad (AC3 filter ja DivXG 400 on peal). Uuri ometi, mitte ära tühja pirise!
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nipitiri
HV vaatleja
|
22.07.2004 23:04:54
mnjah |
|
|
Süvenengi, päev otsa ja isegi rohkem kõvasti süvenenud, ja et kergem hakkaks, siis vahepeal hädaldan ka natuke. Nüüd proovinud ka veel safe mode´is restoorida, ei lähe kohe mitte. Kurb, ja et heli nässus on ja põhjust minusugune võhik kuidagi leida/arvata ei oska, teeb asja veel kurvemaks. Aga kui enam vana muretumat versiooni tagasi ei saa kuidagi, eks peab siis asjaga leppima.. Aitäh nõuga toeks olnutele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
23.07.2004 00:13:04
|
|
|
Proovi sellist asja command prompti toksida:
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection C:\WINDOWS\INF\wmp.inf,Uninstall
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
23.07.2004 00:16:17
|
|
|
tõmba K-Lite codec pack, sealt saad Media Player 6.4 enhanced versiooni (kui vaja, siis ka codecid nii encode'imiseks kui decode'imiseks)
konfida pole vaja, kohe peale installi on võimeline subtiitreid automaatselt näitama
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
23.07.2004 22:29:55
|
|
|
Mine Start --> Control Panel --> Add-Remove Programs
Minul on seal selline nimetus: "Windows Media Player system update (9 series)". Kui sellele vajutada Add/Remove, siis küsib ta, kas tahan teha rollback'i originaalsele Media Playerile. Proovisin korra järgi, töötas.
Ma ei tea, kas see mingit rolli mängib, kuid kuidas sa selle uue Media Playeri installisid (kust tõmbasid)? Mina installeerisin selle läbi Windows Update. Samas, kui sul täpselt sama nimetust pole, midagi on kindlasti! Ja see peaks töötama.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nipitiri
HV vaatleja
|
25.07.2004 22:50:22
|
|
|
Hea Scorps,
aitäh nõu eest, aga tundub, et XP puhul asi ei toimi, lugesin alljärgnevast kohast järgnevat:
http://www.wininsider.com/news/?id=2270
"Microsoft's latest media software doesn't include a mechanism for uninstalling the software on Windows Millennium Edition (Me) or Windows XP operating system. Users running Windows 98 SE or Windows 2000 can easily uninstall the media player using the operating systems' "Add or Remove Programs" feature, a typical means of getting rid of unwanted software. This option is not available on Windows Me or XP because of the media player's deep integration into the operating systems, Caulton said.
"Windows 2000 doesn't have the issues with deep media integration into the shell, the way Windows Millennium Edition and Windows XP have," Caulton said. "This is really an OS upgrade," Caulton said of Windows Media Player 9 Series. "If you imagine a situation with an XP user who has got all these links into media capabilities...and you updated to Windows Media Player 9 Series and removed it, all those become dead links.""
Nii et pahasti ikka lood.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
25.07.2004 23:12:34
|
|
|
Heips!
Pane oma uuele pläuerile koodekid kah pääle(codecs for WMP8/9)
Ja nagu juba soovitatud on, AC3, DivX(4.12 or newer), XviD ning DivXG400
Sellele on soovitav ette näidata kataloog, kus subtiitrid asuvad ja nagu mainitud,
peavad filmi ja subtiitri nimed punktuaalselt identsed olema.
Väljaarvatud laiend ehk faili tüüp - txt, sub, srt subtiitritel vs avi filmil.
Ja by default kipub subtiitrite värv DivXG400-l olema must. Äkki sa sellepärast
ei näegi neid? Proovi settingutes muuta tiitrite värve, suurust ja asukohta.
DIvXG400 asemel võib kasutada ka ffdshow vidinat, kuid sinu jutust järeldan,
et see käiks sulle üle jõu
Hashi
P.S. PowerDVD ja paljud teisedki oskavad ka subtiitritega filmi näidata
P.P.S. Piinlesin ka ise oma WinME puhul sama asjaga - tahtsin vana tagasi,
kuna ei saanud algul asjale pihta. Kui aga kõik suurepäraselt tööle hakkas,
olin siiani rahul(kolisin WinXP-le üle)
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
29.07.2004 01:22:42
|
|
|
hashi kirjutas: |
ei näegi neid? |
Kust sa seda võtad? Mul oli küll valge.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
31.07.2004 20:35:14
|
|
|
Mul on jah 98SE, sellepärast käis asi mul nii lihtsalt. Aga XP-l peaks kaasas olema mingi MP8 või midagi... kuskilt on meelde jäänud, aga ma võin vabalt ka eksida.
Minul oli MP9-ga jama DivX filmide vaatamisega. Otsisin natuke netist abi ja leidsin sellise asja nagu DivX Player. Tasuta ja päris mugav. Vaata järgi!
http://www.divx.com/divx/player/
Kui tahad kohe downloadima hakata, siis http://download.divx.com/player/DivXPlayerInstaller.exe
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
16.08.2004 19:26:40
|
|
|
WMP9 näitab et film mängib aga heli pole. Sama asi sellega kui üritaks WMP9 abil raadio kahte kuulata - näitab etr mängib, aga heli pole. Samas win all kõik helid olemas ja winamp mängib normaalselt. Milles võiks asi olla? Igasugu settingud ja mute'i nupud 100x yle kontrollitud.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
16.08.2004 19:30:50
|
|
|
udusiil kirjutas: |
ei näegi neid? |
Kust sa seda võtad? Mul oli küll valge. |
mul on tihtipeale mustad olnud niiet tasux seda kontrollida! ma ise ka eelistan Bsplayerit võtab vähe ruumi ja mälu ja
samas on ta lihtne + veel panscan option mis on eriti vajalik
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
11.01.2005 01:27:35
|
|
|
Vabandust, et teema üles kaevan, kuid ma ei saa subtiitreid kuidagi tööle. BSPlayer ei taha millegipärast TV-outi kaudu subtiitreid näidata, kuid varem olid WMP'iga ka telekas subtiitrid. Nüüd, kui Win uuesti peale lasti, ei saa enam tööle millegipärast.
|
Kas keegi annaks konkreetsed lingid, sest ma leian ainult mingeid vanu versioone (midagi nagu 2.43 jne).
Varem oli WMP mingi lisaprogramm installitud, aga kahjuks ei mäleta ma selle nime, igatahes taskbarile tekkis peale selle proge installimist mingi ekraani sümbol ja sellele vajutades sai ise näidata, kus subtiitrid on.
WinXP Proffessional SP2 on OS.
Keegi oskab aidata?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
11.01.2005 01:44:46
|
|
|
kõik muud codecid maha ja K-Lite Codec Pack peale
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
11.01.2005 02:22:45
|
|
|
Caveman kirjutas: |
Vabandust, et teema üles kaevan, kuid ma ei saa subtiitreid kuidagi tööle. BSPlayer ei taha millegipärast TV-outi kaudu subtiitreid näidata, kuid varem olid WMP'iga ka telekas subtiitrid. Nüüd, kui Win uuesti peale lasti, ei saa enam tööle millegipärast.
|
Kas keegi annaks konkreetsed lingid, sest ma leian ainult mingeid vanu versioone (midagi nagu 2.43 jne).
Varem oli WMP mingi lisaprogramm installitud, aga kahjuks ei mäleta ma selle nime, igatahes taskbarile tekkis peale selle proge installimist mingi ekraani sümbol ja sellele vajutades sai ise näidata, kus subtiitrid on.
WinXP Proffessional SP2 on OS.
Keegi oskab aidata? |
Heips!
Miks sul neid telekas ei näita, ei oska öelda. Minul pole ei telekat, ega olnud vajadust neid sinna ajada
Koodekeid ja õpetust võid aga saada näiteks siit ->
http://sub.divx.ee/?download=codec
http://subclub.future.ee/bsplayer.php
Ja see "ekraani sümbol" oligi DivXG400
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
11.01.2005 13:22:46
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
kõik muud codecid maha ja K-Lite Codec Pack peale  |
Peal on K-Lite Mega Codec Pack 1.16.
hashi, tänud sulle, sain nüüd õige asja kätte ja kõik töötab.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|