praegune kellaaeg 23.06.2025 00:09:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rastabahma
HV vaatleja
|
10.01.2005 22:52:41
DVD ilma helita |
|
|
Sõber kirjutas mulle DVD plaadi ühest sündmusest mida ta filmis. Kui ma panin plaadi arvutisse viskas selle autoplay asja ette. Panin et ta mängiks windows media playeris. Hakkaski mängima, aga ilma hääleta. Kui ma proovisin teise playeriga avada (Cyberlink Power DVD) siis ei avanud üldse...mingi kiri tuli ka ette - An object or name was not found. Siis ma lihtsalt avasin DVD ja leidsin sealt 2 kausta: Audio_ts ja Video_ts.
Video_ts'is oli 10 Faili, mida sain Media Playeriga avada aga Audio-ts'is polnud ühtegi faili. Kas sellepärast polegi häält, et seal Audio_ts kaustas ühtegi faili ei ole. Proovisin ka niimoodi videot vaadata, et kopeerin failid kõvakettale, aga siis mängis ka ainult meedia playeriga ja ilma hääleta. Mis ma teen? Kas lasen uuesti plaadi kirjutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_789
HV kasutaja
|
10.01.2005 23:52:14
|
|
|
Kui kopeerisid failid kõvakettale ja ikka ei tulnud häält, siis puudub vajalik helicodec. Lase mõni tuntum codecpack (näiteks Nimo CodecPack) arvutisse ja proovi uuesti.
_________________ "Audaces fortuna juvat!" (Julgeid kroonib edu!) |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
11.01.2005 09:30:30
|
|
|
See Audio_ts ongi tühi 8)
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
1 :: |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
11.01.2005 11:50:48
|
|
|
Taavi_789 kirjutas: |
Kui kopeerisid failid kõvakettale ja ikka ei tulnud häält, siis puudub vajalik helicodec. Lase mõni tuntum codecpack (näiteks Nimo CodecPack) arvutisse ja proovi uuesti. |
Väike soovitus....ära lase mingeid codec pakke endale arvutisse....algus lasin ka endale codec pakke sisse ja see oli ikka üks paras jama kuna nendega kaasneb palju mõtetuid asju ning igasugused tõrked olid kerged tulema.
Media pleyerile update, viimane divx, xvid, ac3, ja ma näen arvutis kõike filme mis siiamaani saand või tirind ja arvuti töötab hästi
ja kui ongi mingi filmindus , mis töötab mingi erilise codeciga siis lasta ainult see peale mida ta vajab, mitte hunnik mingist jura.
See oli lihtsalt soovitus.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_789
HV kasutaja
|
11.01.2005 15:47:20
|
|
|
madmel kirjutas: |
Kui kopeerisid failid kõvakettale ja ikka ei tulnud häält, siis puudub vajalik helicodec. Lase mõni tuntum codecpack (näiteks Nimo CodecPack) arvutisse ja proovi uuesti. |
Väike soovitus....ära lase mingeid codec pakke endale arvutisse....algus lasin ka endale codec pakke sisse ja see oli ikka üks paras jama kuna nendega kaasneb palju mõtetuid asju ning igasugused tõrked olid kerged tulema.
Media pleyerile update, viimane divx, xvid, ac3, ja ma näen arvutis kõike filme mis siiamaani saand või tirind ja arvuti töötab hästi
ja kui ongi mingi filmindus , mis töötab mingi erilise codeciga siis lasta ainult see peale mida ta vajab, mitte hunnik mingist jura.
See oli lihtsalt soovitus. |
Selles osas on Sul õigus ja ma ise tegutsen täpselt samamoodi. Aga miks ma ikkagi soovitasin tervet codec packi installida?
Antud juhul me ei tea, mis formaadis filmijupi heli olla võib, arvatavasti ei tea seda ka abipostituse autor. Codec pack sisaldab palju erinevaid vajalike pildi/heli codece. Kui hakata suvaliselt enda arvutisse laskma erinevaid codec packe, siis paratamatult tekib nn konflikt nende vahel ja pole ime, et asjaga igavene jama kaasnes. Mõttetuid vidinaid kaasneb küll, kuid kui uurida mida miski asi teeb, siis saab kõik vajaliku installitud. Nüüd tekib küsimus, kas probleemi püstitaja teab, mis talle vajalik ja mis mitte. Kõikvõimsa interneti abil ikka saab Ta ikka targemaks, selleks kulub lihtsalt veidi aega. Silmaringi laiendamine pole häbiasi...
_________________ "Audaces fortuna juvat!" (Julgeid kroonib edu!) |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
11.01.2005 19:04:31
|
|
|
üldjuhul on koduvideodel mingisugune PCM tüüpi heli.
aga kas see on kindel, et video töötlemise käigus on heli ikka alles?
kas standalone playerites mängib korrektselt?
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.01.2005 13:59:26
|
|
|
madmel kirjutas: |
See oli lihtsalt soovitus. |
Selles osas on Sul õigus ja ma ise tegutsen täpselt samamoodi. Aga miks ma ikkagi soovitasin tervet codec packi installida?
Antud juhul me ei tea, mis formaadis filmijupi heli olla võib, arvatavasti ei tea seda ka abipostituse autor. Codec pack sisaldab palju erinevaid vajalike pildi/heli codece. Kui hakata suvaliselt enda arvutisse laskma erinevaid codec packe, siis paratamatult tekib nn konflikt nende vahel ja pole ime, et asjaga igavene jama kaasnes. Mõttetuid vidinaid kaasneb küll, kuid kui uurida mida miski asi teeb, siis saab kõik vajaliku installitud. Nüüd tekib küsimus, kas probleemi püstitaja teab, mis talle vajalik ja mis mitte. Kõikvõimsa interneti abil ikka saab Ta ikka targemaks, selleks kulub lihtsalt veidi aega. Silmaringi laiendamine pole häbiasi...  |
Tegelikult on see jutt haige hülge möla. Kui abivaja jutt üldse tõele vastab, siis on kõige lihtsam oma sõbralt endalt infot küsida ja probleemid lahenevad korrapealt!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|