Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  DVD ilma helita märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rastabahma
HV vaatleja

sõnum 10.01.2005 22:52:41 DVD ilma helita vasta tsitaadiga

Sõber kirjutas mulle DVD plaadi ühest sündmusest mida ta filmis. Kui ma panin plaadi arvutisse viskas selle autoplay asja ette. Panin et ta mängiks windows media playeris. Hakkaski mängima, aga ilma hääleta. Kui ma proovisin teise playeriga avada (Cyberlink Power DVD) siis ei avanud üldse...mingi kiri tuli ka ette - An object or name was not found. Siis ma lihtsalt avasin DVD ja leidsin sealt 2 kausta: Audio_ts ja Video_ts.
Video_ts'is oli 10 Faili, mida sain Media Playeriga avada aga Audio-ts'is polnud ühtegi faili. Kas sellepärast polegi häält, et seal Audio_ts kaustas ühtegi faili ei ole. Proovisin ka niimoodi videot vaadata, et kopeerin failid kõvakettale, aga siis mängis ka ainult meedia playeriga ja ilma hääleta. Mis ma teen? Kas lasen uuesti plaadi kirjutada?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Taavi_789
HV kasutaja

sõnum 10.01.2005 23:52:14 vasta tsitaadiga

Kui kopeerisid failid kõvakettale ja ikka ei tulnud häält, siis puudub vajalik helicodec. Lase mõni tuntum codecpack (näiteks Nimo CodecPack) arvutisse ja proovi uuesti.
Jerry
4K külmavana
Jerry

sõnum 11.01.2005 09:30:30 vasta tsitaadiga

See Audio_ts ongi tühi 8)
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.01.2005 11:50:48 vasta tsitaadiga

Taavi_789 kirjutas:
Kui kopeerisid failid kõvakettale ja ikka ei tulnud häält, siis puudub vajalik helicodec. Lase mõni tuntum codecpack (näiteks Nimo CodecPack) arvutisse ja proovi uuesti.

Väike soovitus....ära lase mingeid codec pakke endale arvutisse....algus lasin ka endale codec pakke sisse ja see oli ikka üks paras jama kuna nendega kaasneb palju mõtetuid asju ning igasugused tõrked olid kerged tulema.
Media pleyerile update, viimane divx, xvid, ac3, ja ma näen arvutis kõike filme mis siiamaani saand või tirind ja arvuti töötab hästi icon_wink.gif
ja kui ongi mingi filmindus , mis töötab mingi erilise codeciga siis lasta ainult see peale mida ta vajab, mitte hunnik mingist jura.

See oli lihtsalt soovitus.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Taavi_789
HV kasutaja

sõnum 11.01.2005 15:47:20 vasta tsitaadiga

madmel kirjutas:
Taavi_789 kirjutas:

Väike soovitus....ära lase mingeid codec pakke endale arvutisse....algus lasin ka endale codec pakke sisse ja see oli ikka üks paras jama kuna nendega kaasneb palju mõtetuid asju ning igasugused tõrked olid kerged tulema.
Media pleyerile update, viimane divx, xvid, ac3, ja ma näen arvutis kõike filme mis siiamaani saand või tirind ja arvuti töötab hästi icon_wink.gif
ja kui ongi mingi filmindus , mis töötab mingi erilise codeciga siis lasta ainult see peale mida ta vajab, mitte hunnik mingist jura.

Selles osas on Sul õigus ja ma ise tegutsen täpselt samamoodi. Aga miks ma ikkagi soovitasin tervet codec packi installida?
Antud juhul me ei tea, mis formaadis filmijupi heli olla võib, arvatavasti ei tea seda ka abipostituse autor. Codec pack sisaldab palju erinevaid vajalike pildi/heli codece. Kui hakata suvaliselt enda arvutisse laskma erinevaid codec packe, siis paratamatult tekib nn konflikt nende vahel ja pole ime, et asjaga igavene jama kaasnes. Mõttetuid vidinaid kaasneb küll, kuid kui uurida mida miski asi teeb, siis saab kõik vajaliku installitud. Nüüd tekib küsimus, kas probleemi püstitaja teab, mis talle vajalik ja mis mitte. Kõikvõimsa interneti abil ikka saab Ta ikka targemaks, selleks kulub lihtsalt veidi aega. Silmaringi laiendamine pole häbiasi... icon_wink.gif

lauri
HV veteran
lauri

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.01.2005 19:04:31 vasta tsitaadiga

üldjuhul on koduvideodel mingisugune PCM tüüpi heli.
aga kas see on kindel, et video töötlemise käigus on heli ikka alles?
kas standalone playerites mängib korrektselt?
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 80
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 12.01.2005 13:59:26 vasta tsitaadiga

Taavi_789 kirjutas:
madmel kirjutas:
Taavi_789 kirjutas:

Selles osas on Sul õigus ja ma ise tegutsen täpselt samamoodi. Aga miks ma ikkagi soovitasin tervet codec packi installida?
Antud juhul me ei tea, mis formaadis filmijupi heli olla võib, arvatavasti ei tea seda ka abipostituse autor. Codec pack sisaldab palju erinevaid vajalike pildi/heli codece. Kui hakata suvaliselt enda arvutisse laskma erinevaid codec packe, siis paratamatult tekib nn konflikt nende vahel ja pole ime, et asjaga igavene jama kaasnes. Mõttetuid vidinaid kaasneb küll, kuid kui uurida mida miski asi teeb, siis saab kõik vajaliku installitud. Nüüd tekib küsimus, kas probleemi püstitaja teab, mis talle vajalik ja mis mitte. Kõikvõimsa interneti abil ikka saab Ta ikka targemaks, selleks kulub lihtsalt veidi aega. Silmaringi laiendamine pole häbiasi... icon_wink.gif
Tegelikult on see jutt haige hülge möla. Kui abivaja jutt üldse tõele vastab, siis on kõige lihtsam oma sõbralt endalt infot küsida ja probleemid lahenevad korrapealt!
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  DVD ilma helita
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.