Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Deodor Ant
HV kasutaja

|
22.12.2004 14:54:56
register teisel HDD'l |
|
|
Tervist.
Üritan siin funner-viiruse tekitatud kahju parandada ja tõstsin nakatunud HDD enda arvutisse. Skännisin NODiga, paar faili kustutasin ära, aga päris explorerit ja iexplorerit ei julgend. See selleks, nüüd oleks vaja ka registrit näppida, kuid aru ma ei mõista, kuidas pääseda ligi nakatund ketta registrile?? valin windows->regedit ja kui seda avada, siis avaneb hoopis minu opsüsteemi register? wtf nagu. Kust ümber nurga ma pean sellele lähenema?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
22.12.2004 15:03:57
|
|
|
register asub muidu
C:\WINDOWS\regedit.exe
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.12.2004 15:05:32
|
|
|
Safe Modes Administraatori all võid proovida
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deodor Ant
HV kasutaja

|
22.12.2004 15:08:03
|
|
|
see tähenärimisvihje oli ikka sitaks abiks, mees. teinekord pöördun kohe sinu juurde;)
freaker kirjutas: |
register asub muidu
C:\WINDOWS\regedit.exe |
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
22.12.2004 15:19:49
|
|
|
Vahel ei tule sellised elementaarsed asjad meelde lihtsalt.. See on tavaline!
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deodor Ant
HV kasutaja

|
22.12.2004 15:30:04
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Safe Modes Administraatori all võid proovida  |
kahjus ei andnud ka see lähenemisviis tulemus. logisin safe modes adminni alt sisse ja ikkagi avades nakatund kettalt valitud regedit minu primaarse kõvaketta opsüsteemi registri
kellel veel kavalaid ideid?
ja freaker, ma tean, et sul on tegelikult hea süda ja sa ei mõelnud seda halvaga
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
22.12.2004 15:50:48
|
|
|
Aru ma ei saa... miks sa selle teise ketta registrit küll selle sama ketta enda pealt ei puhasta - kas ei pääse ligi = st. kas op.süs. ei käivitu nakatunud kettal enam isegi mitte safe moodis... selles mõttes, et kui soovid nakatunud kettal olevale registrile ligi pääseda, siis võta enda ketas üldse järelt ära ja käivita arvuti nakatunud ketta pealt kui tarvis, siis safe moodis ja siis peaks ju ka selle naktunud kettal olevale registrile ligi pääsema...
sry... kui julmalt puusse panin, aga see tundus siiski hoobilt esimene võimalus olema...
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
TzigaLind
HV veteran
|
22.12.2004 16:00:10
|
|
|
On paar (tasulist) vidinat mis oskavad tegutseda võõra, mittetöötava Windowse registriga.
Guuglisse peaks panema "offline registry editor" ja leiab ka freewaresi, kuid äärmist ettevaatlikust
peaks nende asjda pruukimisel kasutama.
_________________ Piix! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deodor Ant
HV kasutaja

|
22.12.2004 16:14:58
|
|
|
KosMa kirjutas: |
Aru ma ei saa... miks sa selle teise ketta registrit küll selle sama ketta enda pealt ei puhasta - kas ei pääse ligi = st. kas op.süs. ei käivitu nakatunud kettal enam isegi mitte safe moodis... selles mõttes, et kui soovid nakatunud kettal olevale registrile ligi pääseda, siis võta enda ketas üldse järelt ära ja käivita arvuti nakatunud ketta pealt kui tarvis, siis safe moodis ja siis peaks ju ka selle naktunud kettal olevale registrile ligi pääsema...
sry... kui julmalt puusse panin, aga see tundus siiski hoobilt esimene võimalus olema... |
Tänan vastuse eest, aga tabasid tegelikult probleemi ära, sest isegi safe mode alt jõuab ainult desktopi pildini ja edasi ei miskit, mitte miskit kohe. Kuid ma arvan et TzigaLind andis selle õige vihje, mida ma olen otsind. Ja kui see ka ei aita mind mu tulemustel, siis uus winni install, mis on ikka tegelikult väga igav aitäh kõigile.
davai laama
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
22.12.2004 16:16:56
|
|
|
System Mechanic peaks edukalt hakkama saama!!!
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
22.12.2004 17:40:04
|
|
|
Oota, sa panid nakatunud ketta slave'iks... sain ma õieti aru? Miks peakski sinu RegEdit seal asuva registri avama? TzigaLinnu mõte spetsiifilistest vahenditest kõlab loogiliselt.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deodor Ant
HV kasutaja

|
22.12.2004 23:26:44
|
|
|
HacaX kirjutas: |
Oota, sa panid nakatunud ketta slave'iks... sain ma õieti aru? Miks peakski sinu RegEdit seal asuva registri avama? TzigaLinnu mõte spetsiifilistest vahenditest kõlab loogiliselt. |
tegelikult oli primary master aga nojah. igatahes otsisin võimalust ühe opsüsteemi alt saada ligipääsu teise opsüsteemi registrile. aga kõik on nüüd möödas. ei aitand need offline registri editorid ka, sest kõik mis leidsin, olid win NT jaoks ja see haige ketas oli win98 ja midagi ei klappind ja üldsegi teema suletud, sest installisin ikkagi winni üle tänud.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|