praegune kellaaeg 17.06.2025 07:00:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vilemriv
HV kasutaja

|
20.12.2004 20:32:00
formattisin vajalikud andmed maha:S |
|
|
Tere!
Olen sellise probleemiga silmitsi , et nimelt tegin formati ja päästsin omaarust vajalikud asjad , aga üks kaust ununes. (andmeid umbes ~500 mb jagu. Olen kuulnud HDD restore progredest ja sooviksin proovida.Palun jagage mõni asjakohane programm. Kui see aitab , siis kaust asus Minu Dokumentide all.Tegemist siis loomulikult Win Xp platformiga
Andke abi....
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terror
HV veteran

|
20.12.2004 20:54:48
|
|
|
No ku isa samale kettale mida sa formattisid juba kirjutada oled jõudnud siis on asi kurjast, kuid esimene proge mis meenub on Easy Recovery.
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
stoneking
HV vaatleja
|
20.12.2004 21:02:06
|
|
|
Ma ei ole kogenud andmete taastaja ,nii et ma ei oska öelda milline progedest on parem milline halvem , eile katsetasin sellist proget Active@ UNDELETE , veel on GetDataBack , Data Finder , kunagi oli mul selline proge nagu FileRecovery ,võisin nimega eksida ka ,kirjutan siia ühe aadressi , kui ingliisi tönkad saad targemaks : http://ntfs.com , sellelt saidilt peaks vajalikke progesi kah saama , igatahes kannatlikkust ja jõudu sulle andmete taastamisel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|