Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Win 95 o_O spyware ning tohuvapohu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rebanep
HV vaatleja

sõnum 13.12.2004 21:19:26 Win 95 o_O spyware ning tohuvapohu vasta tsitaadiga

op oleks siis win 95. Probleem selles, et asjale ei meeldi enam ecxelis faile salvestada. Nimelt salvestades muudab failis asju, keerab tulpi pahupidi jne (mitte iga kord, kuid suht tihti), mõni kord viskab mingi teate not enough psyhical memory või midagi.

Igatahes masin ise juba paras juust ei usu, et mhz tal yle 300 on, hdd 1 gb, rohkem ei oska kosta kuna pole oma arvuti ja unustasin vaadata, kui seal olin.

Mõtlesin, et spyware võiks seal mässata ning mõned viirusepoisid. Viirustega oli asi korras, kokku 0. Kuid spybotiga yle lastes tuli neid vasteid tohhuijaa nii 12 sec oma 50 tykki icon_biggrin.gif Ning siis tuleb kiri "scan aborted by user" Kuigi mina polnud midagi katkestanud. Mis asi seda scannimist katkestada võiks ?

Veel yks kysimus: kaua 98 all defrag aega võtab ? Nimelt panin tegema ja asi restartis defragi pidevalt ja pool tunniga oli sama koha peal kui alguses ?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
.phonkyp.
Kreisi kasutaja
.phonkyp.

sõnum 13.12.2004 23:28:11 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Veel yks kysimus: kaua 98 all defrag aega võtab ? Nimelt panin tegema ja asi restartis defragi pidevalt ja pool tunniga oli sama koha peal kui alguses ?

Enne defragmentimist tee põhjalik ScanDisk ära. See, miks ta restardib pidevalt, ongi sellest tingitud, et kõvakettal on mingi segadus.

Olen kuulnud midagi spywarest, mis scanni katkestab jne. Proovi Adaware'iga üle käia, ehk see saab hagi ning siis käi Spybotiga jne.

HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 14.12.2004 01:12:03 vasta tsitaadiga

Defragima pead safe modeäis, muidu pidevalt tarvitatakse ketast tänu millele peabki Defrag pidevalt otsast peale hakkama. Võib ka arvata, et Winsux lihtsalt mõttetult paljudest registrisissekannetest ning DLLidest koormatud, tänu sellele tarbib ka metsikus koguses mälu (mistõttu saadki vastava veateate). Võiks, seega, ka registri puhastamise ette võtta...
Isiklik arvamus: megahertse (kui tõesti on 300+) on enam kui piisavalt et 98t jooksutada, mis ei tohika ka kettapinna osas röögatult rohkem nõuda kui 95. Aga on stabiilsem ja üleüldse soovitatavam kui 95...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rebanep
HV vaatleja

sõnum 14.12.2004 08:27:19 vasta tsitaadiga

Muide adware kohapealt seda, et seda ma sinna ei saanud yldse installida, viskas selle sinise kasti ette, et valmistab installiks ette ning siis kaob seegi ära icon_biggrin.gif
Kas mingi proge võib seda installi segada või adwarile see juust kompu ja win95 lihtsalt ei meeldi.

Ma proovin, siis scanni läbi võrgu teha ära ning peale seda veel defragi safemodes.

Opsys mul pole õigus vahetada, sest ametiasutusega tegu ning kõigil litsentsid ja värgid. Kuigi arvata on, et varsti peaks nad väikse uuenduse tegema seal.

tsitaat:
Võib ka arvata, et Winsux lihtsalt mõttetult paljudest registrisissekannetest ning DLLidest koormatud, tänu sellele tarbib ka metsikus koguses mälu (mistõttu saadki vastava veateate). Võiks, seega, ka registri puhastamise ette võtta...

Oot räägi sellest lähemalt ? Mis moodi 95 all seda korraldada on mingi vastav proge või pean käsitsi hekseldama ? Pean ytlema, et 95 ei mõika ma eriti, läheb seal juba tykk aega kataloogide yles leidmiseks icon_biggrin.gif kõik ikka totaalselt teine, kui uuemad versioonid :S
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 14.12.2004 09:14:11 vasta tsitaadiga

Ei ole tegelikult nii eriti...
Mõtteks oli, et jooksutaks mõnda proge a'la Registry First Aid/RegCleaner/EasyClean/etc mis kontrollib registri üle ning kustutab sealt vigased ning üleliigsed sissekanded. Sellega väheneb registri suurus mis omakorda tähendab, et selle haldamise peale kulutatakse vähem mälu ja prosejõudlust. Ajutised failid võiks ära kustutada (TEMP kataloogist)...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rebanep
HV vaatleja

sõnum 14.12.2004 13:51:59 vasta tsitaadiga

HacaX kirjutas:
Ei ole tegelikult nii eriti...
Mõtteks oli, et jooksutaks mõnda proge a'la Registry First Aid/RegCleaner/EasyClean/etc mis kontrollib registri üle ning kustutab sealt vigased ning üleliigsed sissekanded. Sellega väheneb registri suurus mis omakorda tähendab, et selle haldamise peale kulutatakse vähem mälu ja prosejõudlust. Ajutised failid võiks ära kustutada (TEMP kataloogist)...

ajutisi faile kustutasin ma seal oma mitme tuhande eest icon_razz.gif Päris koom oli 3k internet temp faile kustutada, masin pani pange, kui korraga tahtsin maha kustutada icon_biggrin.gif Kustutasin siis jupp haaval.

Nii et, kui ma selle http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm asjaga yle lasen peaks mälu natuke vabanema ?
register=jooksvad proged ja vidinad ?
tagasi üles
.phonkyp.
Kreisi kasutaja
.phonkyp.

sõnum 14.12.2004 15:47:49 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nii et, kui ma selle http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm asjaga yle lasen peaks mälu natuke vabanema ?
register=jooksvad proged ja vidinad ?

Mingil määral kindlasti.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Win 95 o_O spyware ning tohuvapohu
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.