Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  painkillah märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 07.12.2004 01:53:01 vasta tsitaadiga

TanElofJ kirjutas:
Ning peab ütlema, et kuigi pean ennast suhteliselt staazhikaks foorumikasutajaks, ei suuda ma väga tihti foorumi teema-otsinguga vajalikku teemat leida, kuna sõnu mida arvan seal olevat on seal kasutatud hoopis teises käändes kui ma eeldasin.

vähe sellest, et teises käändes, tänapäeval ju eriti popp kirjutada miskite imesümbolitega imesõnu icon_confused.gif
näiteks eelpool läbi käinud sõna "leimsäss" - no kurat see veel on?!
teemasse kah: antud näidete puhul on tehtud seda, mida peab. aga oleks võinud vähe teisiti...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 07.12.2004 09:57:36 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
vot siit tuleb see , et mis kedagi huvitab. mõni selle alafoorumi mode äkki on asjast huvitatud ja praktiseerib ise lucid dreamingut ja asja ja ka sellepärast ei eemalda seda

painkillahit ei koti euromyndid - teema läks

jnejnejne

kui juba yhestotsast korda luua siis võiks juba seda teha igalpool - mitte valikuliselt . se on minu arvamus
Teiste modede suhtes ei tea (ei mäleta kõiki üksikasju enam) aga ise saatsin tolle astraalteaduse teema tema tekkimisel tõesti prükkarisse. Teema autor aga palus oma teema pärast nii härdalt, et sai talle antud naljafoorumis (meie poolametlikus läbulas) eluõigus ja ilmselt tänu suurele huvile on siis ka säilinud tänapäevani. Õigupoolest on seal palju teemasid mis, kui see pelgalt minu vaatepunti järgi käiks, ammuilma prükkaris oleksid. (Näitena kasvõi anekdoodid, palju neist seal HV-temaatikasse sobib???...).

Lisaks kordan taas oma mitmel korral esitatud mõtet: paljudele teemadele, mis HV-rahvale massiliselt huvi pakuvad aga oma sisult HV-temaatikast väljuvad, oleks vaja kohe alguses määrata "eluiga" mille täisaamisel teema läheb prükkarisse. Näiteks euromüntide teemale hääletuse lõpuni eluiga ja kogu jutt.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 07.12.2004 12:46:48 vasta tsitaadiga

Ma ei arva, et painkillah tegi neid teemasid lukustades midagi valesti.
Näiteks mündid ei ole seotud HV ega arvutitega ning on seega reeglite vastane teema.
Seal ei ole midagi arutada, et kas lukku või mitte.

kotmarjak kirjutas:
ise ütleks ,et HV on natuke raske otsida midagi, mida vaja läheb.

Jah, nõustun et otsingut on raske kasutada, sest lihtlabane sõna "klokkimine" annab tohutult palju vastuseid,
millest paljud on läbu. Vot see peletabki algajad otsjad otsingust edaspidi eemale ning tekib lumepalli efekt,
kus sama sisuga teemasid on kohutavalt palju.

Selles suhtes on Mängufoorum väga heaks eeskujuks, kus on kord majas ning topeltteemasid enam peale ei tule.

.phonkyp. kirjutas:
Minu meelest oleks palju mõistlikum teha foorum, kuhu seda laadi, nagu teema "Astraalteadus", teemasid postitada saaks.

Seda on korduvalt arutatud ning see pole kordagi piisavalt poolthääli saanud.
Sellised teemad võite soovi korral mõnda teise foorumisse teha.

painkillah kirjutas:
mina näen siukest asja esimest korda kuidas hüpatakse modele tema töö eest turja icon_lol.gif

Usu, neid on korduvalt olnud ja tuleb ka edaspidi. Paljud moded on oma ameti selliste kargajate pärast maha pannud. Kahjuks.
Kommentaarid: 372 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 314
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
.phonkyp.
Kreisi kasutaja
.phonkyp.

sõnum 07.12.2004 15:47:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sellised teemad võite soovi korral mõnda teise foorumisse teha.

No aga ei või ju. Tegin suht hiljuti teema naljakate juhtumiste alla, teema oli naljakad juhtumised ajateenistuses või midagi sellist. täitsa huvitav oli lugeda, mis teistel seal põrgupesas juhtunud on jne. Aga näädsa, ükspäev oli lihtsalt läinud ning vsjo.

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 07.12.2004 15:54:00 vasta tsitaadiga

mõne teise foorumi all peeti silmas mitte-HV
.phonkyp.
Kreisi kasutaja
.phonkyp.

sõnum 07.12.2004 16:10:23 vasta tsitaadiga

Nojah siis.
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.12.2004 16:19:50 vasta tsitaadiga

mõttetu on vinguda siin et teeme uusi alagmfoorumeid. HV on arvuti ja tehnikalase suunitlusega foorum. ja küllap ei möödu ka see aeg millal läheb kinni astraalteema . minu teada saate oma jutukesi vesta nii toru kui ka zonefoorumis kus on ju täitsa olemas mitte-arvuti alamfoorumid. miks raisata teise inimese materjali mingi tühise alamfoorumi jaoks, millest ei saaks küll ükski arvuti-tehnikahuviline kasu . foorumeid on eestis mitmeid-mitmeid, miks on teil vaja ära sogada HV foorum? .phonkyp., ise sa uus kasutaja kah, nii et sa küllap ei tea mis siisn aasta -kaks tagasi oli. isegi siis kui mina ühinesin oli asi veidi parem.
igastahes, see teema on jõudnud mõttetu vaidluseni. kui kellelegi ei meeldi mu isiksus siis tulgu ja saame kokku, räägime seda kuskil laua ääres. tundub et mingeid tõsiseltvõetavaid fakte minu süüdistamiseks ei ole kah toodud - panin kaks teemat lukku ja käskisin otsingut kasutada, seda on tehtud umbes nii tuhat+1 korda.
ja kordan veelkord - HV ON ARVUTI JA TEHNIKALANE FoORUM, niikaua kuni adminstraatorid teisiti ei otsusta ja niikaua pole õigust teil siin whinida. kui meeldi - teine foorum. väheke viskab üle juba kui tuleb mõni uus kasutaja ja tahab igavusest läbu luua.
ja kogu selle loo moto?
KASUTA OTSINGUT!

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 07.12.2004 16:22:27 vasta tsitaadiga

jutt on õige , aga pain , sa ärritud liigselt ja liiga kergelt. vähmalt proovi seda mitte arvutisse sisestada , röögi pikki monitori vms icon_wink.gif
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 07.12.2004 16:28:51 vasta tsitaadiga

kui nüüd ausalt öelda siis ma pole selle teema jooksul (ega ka oma modetöö jooksul) närvi läinud või siis närvilisuse ajel midagi teinud. mu iseloom on lihtsalt veidi äkiline ja kipun salvavalt ütlema - närvi mind niivõrd tühised asjad ei aja . (tuleta meelde sinuga seda n00bi teemat - see ajas närvi ) . lihtsalt ma võtan (loodetavasti ka edaspidi) oma modetööd enam-vähem tõsiselt. muideks, vajuta alt-tabi siis saad ka rääkida sellest icon_wink.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
tiith
maxnorm
tiith

sõnum 07.12.2004 17:02:46 vasta tsitaadiga

"shit happens" - saage üle
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
tanel
külaline

sõnum 07.12.2004 17:33:37 vasta tsitaadiga

olen eelmise kõnelejaga nõus
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 07.12.2004 18:08:17 vasta tsitaadiga

Mr.T.Y.Y.T, tanel, teie postitused on päris mõttekad küll.

nüüd kus mina sain oma asjad öeldud, võiks teema siis sulgeda.

Toomas
Kreisi kasutaja
Toomas

sõnum 07.12.2004 18:23:33 vasta tsitaadiga

Tegelikult võiks antud teemale lõpu teha küll juba. Modereerimine on ikkagi lisakohustus mis foorumikasutaja on endale võtnud. Nende inimeste ees tuleb müts maha võtta, et nad omast vabast ajast vastavalt oma võimetele proovivad foorumi võimalikult korras hoida. Pealegi pole tegu tänuväärt kohustusega, ikka leiab neid rahulolematuid kasutajaid, kellele ei pruugi mode iga liigutus/käitumine meeldida. Samas on ikka foorum nn. pahna täis küll omajagu, piisab vaid mõne märksõna sisestamisest otsingusse ja sa võid saada suurel hulgal vastuseid ühele ja samale küsimusele. Eks see tekitab omajagu tuska, et uued rohelised kasutajad ei suvatse vaeva näha ja reegleid lugeda, mis ilmuvad suurelt enne uue postituse tegemist ekraanile. Modereerimisel tuleb jääda võimalikult viisakaks ja professionaalseks, juhtides vea teinud kasutajate tähelepanu nende möödapanekule, kuid seda kõike teha ilma vulgaarse sõnavarata. Ja usun eks kõik moded (uued/vanad) selle poole ka püüdlevad. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 07.12.2004 18:30:58 vasta tsitaadiga

Ok, see oli üsna hea käesoleva teema lõppsõnaks.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  painkillah mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.