Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
24.12.2004 15:44:14
probleem viirusetorjega |
|
|
Esmalt seda, et mul on viirusetorjeks AntiVir, mis on minumeelest igati asjalik, kuid millegipärast ei tunnista mu Windows XP selle olemasolu- arvuti käima pannes lööb ette mullikese, kus utleb, et mu arvuti on ohustatud, sest viirusetorje pole aktiveeritud, kuigi tegelikult on mul antivir -i staatus aktiivne ja koik fungeerib...milles asi?
Teine mure seisneb selles, et kui teha virusscan, siis on mul 6 sellist viirust, mida programm vist kustutada ei suuda. Igastahes lööb ette sellise kirja:
File: alchem.cab (faili nimi on igal korral erinev)
This archive contains one or more infected files!
Infected files in archives will not be deleted or repaired!
Nende viiruste (vist) nimed on näiteks järgmised: TR/Dldr.Krepper.3
TR/Dldr.Alchemic
Worm/Rbot.IQ.03
Käivitasin arvuti ka safe modest, tegin esimese asjana virusscani, kuid paraku ei aidanud ka see. Kas peaksin hankima ehk ka veel teise viirusetorje ja kui jah, siis millise? Kas on ka teisi voimalusi neist lahti saamiseks?
ette tänades Martin
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeoX
HV kasutaja

|
24.12.2004 16:59:03
|
|
|
NOD32 oled proovinud? Ise olen sellega kõik troojad ja ussid välja saanud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
24.12.2004 18:02:16
|
|
|
See oligi XP probleem, et "ära tuntakse" ainult paar suuremat nime (NAV... ja sellega vist nagu enam-vähem asi piirdubki). Kui AntiVir tõesti arhiividest pahalasi ei kõrvalda siis kustuta nad otse suvalise pakkijaga (WinRAR, WinACE, WinZip, etc peaksid kõik CAB formaati sööma).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.12.2004 18:07:48
|
|
|
Appi - järjekordne kasutaja kes ei tea, et kui viirusetõrje ei "julge kustutada", siis küsitakse arvutiomanikult et mida edasi taha. Ühtlasi jäetakse omanikule endale võimalus asi "käsitsi maha kustutada - ära näidates kus vigane fail asub
Katsetasin eile Kasperski5.0-i ja see küsis ka iga leitud "kahtlase asja kohta", et mida sellega edasi taha
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
27.12.2004 05:13:33
|
|
|
sain asja korda tänud asjalike linkide eest!!
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|