praegune kellaaeg 19.06.2025 05:39:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Terror
HV veteran

|
25.11.2004 20:37:22
Dünaamiline ketas |
|
|
Winis on disk managemendi all võimalus konvertida kettad dünaamiliseks (convert to dynamic disk). Tahaks siis asja eelistest ja puudustest teada.
Asjaga peaks saama teha tarkvaralist raidi, kopeerida wini selle töötamise ajal ühelt kettalt teisele (ja hiljem seda teist ketast siis näit sys kettana kasutada) jne.
Kuid ise asjast suht midagi ei tea ja ehk keegi targem räägiks selle asja neg ja pos külgedest.
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
26.11.2004 15:51:24
|
|
|
Kas selle asemel, et 2 päeva oodata poleks lihtsam olnud M$i saidilt inffi uurida? Nii palju kui mina aru saan on asjal ainult 2 konkreetset eelist: võimalus mitu erinevat ketast ühe partitsiooni alla paigutada ja suurendamise/vähendamise peale ei pea masina rebuutima. Samas ei välistaks ma seda, et ka lihtsalt PMagicuga suurendades/vähendades buutimine vajalik pole (OK, pole tegelikult proovinud, aga siiski)... Miinuseks see, et XP Home/Win9x/kõikülejäänud peale 2K/XP Pro ei oska nende dünaamiliste ketastega mitte midagi peale hakata (*kui* ma asjast ikka õieti aru sain)... Isiklik arvamus: kui RAIDi vaja, siis hangi sobiv kontroller... aga kui midagi paremat teha pole, siis võid ju oma kettad dünaamilisteks konvertida ja meilegi teada anda, kuda asi jooksis siis
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|