praegune kellaaeg 22.06.2025 10:14:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mash
Kreisi kasutaja
|
19.11.2004 01:02:34
Probleem integreeritud heliga |
|
|
Sain integreeritud heli peale pikka driverite otsimist/proovimist lõpuks tööle (emaplaat Intel 810) kuid nüüd selline mure, et hääl on kohutavalt vaikne. Volume Controlist on kõik seaded maksimaalse peal, kõlarid on max volume peal ja kostub ainult mingi vaikne heli.
Oskab keegi aidata seda probleemi lahendada?
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
19.11.2004 10:04:52
|
|
|
Kuna mul endal on see plaat, siis ma võin öelda, et see integreeritud heli on eriline kõnts. Ma küll ei mäleta, et ta nüüd kohutavalt vaikne oleks olnud, samas vaikne oli ta küll ja kõik põhja lükates hakkas moonutama ka. Kui sul kõik seaded on nii, nagu räägid, siis peaks sealt ikka midagi välja tulema, eriti kui kõlarid max peal. Seega on probleem arvatavasti draiverites või kõlarite-arvuti juhtmeühenduses. Sudi selle juhtmeotsaga natuke arvuti taga igaksjuhuks ning proovi mingeid teisi draivereid ka . Aga juhul kui tahad normaalset lahendust oma probleemile, siis osta helikaart sinna arvutisse, kuna selle i810 heli on lausa ropult ebakvaliteetne nigunii.
Aga siin on need draiverid, mida mina kasutasin - www.hot.ee/ihvike/draiver.zip
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mash
Kreisi kasutaja
|
19.11.2004 10:20:32
|
|
|
Proovisin ka neid drivereid, heli ikka vaikne
Tuleb vist tõesti helikaardile panustada.
Tänud
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|