praegune kellaaeg 18.06.2025 01:16:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
k4b
HV vaatleja
|
14.07.2005 11:07:02
Probleem draividega |
|
|
Mul on selline asi, et mul kadusid My Computerist draivid ära. Ainult kohalik ketas (C ketas) on alles, aga CD ja DVD draivid ei tööta isegi autoruniga. Device manageris ütleb ta mulle: "Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)"
Kui sellele teemal on enne arutletud siis sorry. Ma sain otsingust kõike muud peale vastuse sellele küsimusele. Pliis aidake!
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
14.07.2005 11:47:49
|
|
|
Kas buutimise aeg n6itab kettaid.Vaata oma IDE kaabel 6le ,see kaabel v6ib olla vigane.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
k4b
HV vaatleja
|
16.07.2005 20:11:20
|
|
|
Ma olen veel küll noor (13) ja ei ole arvutispets, kuid probleem on CD ja DVD draividega. Nad on nagu arvuti sees. Mis see IDE kaabel siia puutub. Ega ma tegelikult ei tea, mis see IDE kaabel on .
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|