Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  2 probleemi f-securiga... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Lauri126
HV vaatleja
Lauri126

sõnum 08.11.2004 17:16:23 2 probleemi f-securiga... vasta tsitaadiga

1. kui arvuti käima panna, siis tule umbes mint või nii oodata f-secure'i märgi ilmumist paremal all nurgas Taskbaril... enne selle ilmumist ei saa ma ketastele ligipääsu... kas see on teistel ka nii või, seda saab muuta... versioon 5.52...

2. mul lükkab pidevalt ette viirus failis c:\\temp\installer2.exe... kustutan, kuid jälle tekib tagasi... spywareiga on kõik läbi tehtud, ei aita... kellelgi on äkki ideid?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KosMa
Kreisi kasutaja

sõnum 08.11.2004 18:46:56 vasta tsitaadiga

mnjaa... vot selle esimese osas ei oska peale tarkvaralise ebakõla miskit hetkel pakkuda = miskid proged lihtsalt ei suuda omavahel maid ära jagada ja siis võtavadki arvuti mõneks ajaks hingetuks... selle teisega on nii, et kuna tegemist on temp-failiga, siis tekib ta uuesti tõenäoliselt siis, kui: a) kasutaja külastab sama netilehte, b) arvutis on trooja mingil osavalt varjatud kujul [selle leidmise tõhusus oleneb palju ka sellest, milliste seadetega sul see f-secure kettaid kontrollima pandud on], c) selle faili tekitab miski proge, kui see avada = progega võib ju olla kaasapandud ka miski pahalane... nii et kui sa veel seda teinud pole, siis mina soovitaks nii võimsa arvuti puhul seadistada f-secure real time protection nii, et ta kontrolliks reaalajas kõiki faile kõikidel ketastel, kõiki faile nende muutmisel ja kettale kribamisel... aga enne seda võta natikeseks ajaks arvutil netijuhe tagant ära ning tee manuaalne täiskontroll = kõik laiendid pluss arhiivid kõikidel ketastel... selline tegevus peaks natukenegi asja parandama ja kindlamaks tegema... kui kasutad F-Secure AV Client Security toodet, siis sellega saad peale viirusetõrje ka veel tulemüüri omadusi kasutada ja sissetulevat/väljaminevat e-posti kontrollida...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Lauri126
HV vaatleja
Lauri126

sõnum 08.11.2004 22:06:32 vasta tsitaadiga

mnjaa... ma olen teinud manuaalkontrolli ja f-secure leidis juba selle paha faili juba kuskilt arhiivist üles... kuid ma ei saa seda kustutada, kuna see asub arhiivis... lihtsalt ei lase ja kõik... manuaalselt ei saa, kuna ma ei pääse sinna kausta: Documents and settings\kasutajanimi\local settings jne. seda kausta lihtsalt microsoft explorer ei näita...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 1
tagasi üles
mallow
HV kasutaja

sõnum 08.11.2004 22:57:22 vasta tsitaadiga

kui see on temporary internet files kataloogis, siis lihtsalt kustuta kõik offline failid.
tagasi üles
biglot
HV kasutaja

sõnum 09.11.2004 02:31:15 vasta tsitaadiga

luba folder optionsist varjatud ja süsteemifailid nähtavaks
algul passimine võib kaduda, kui paned kohalikule võrgule kindla IP aadressi, paljud arvutid armastavad automaatse IP tagaotsimisega vähemalt pool minutit aega viita. Üsna kindlasti ei ole viga üldse F-secures.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.11.2004 03:43:42 vasta tsitaadiga

Kas System Restore on välja lülitatud? Kui ei, siis lülita välja ning proovi siis ära kustutada. Kui ikka ei kustuta, siis proovi Safe mode-s kustutada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
KosMa
Kreisi kasutaja

sõnum 09.11.2004 09:27:11 vasta tsitaadiga

mnjah... tuleb ka meelde, et oli üks viirus (mingi trooja), mis lisaks tempile end ka systemrestore'i kausta kribas ja sellest sain lahti lõpuks tõesti alles nii, et lülitasin selle sys.restore'i välja, tegin restardi, tegin uuesti täiskontrolli - puhastasin ketta leitust, panin systemrestore'i tagasi, tegin restardi, tegin kontrolli mõttes uuesti täiskontrolli ja selgus, et vähemasti selleks korraks olin pahalasest lahti saanud...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  2 probleemi f-securiga...
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.