praegune kellaaeg 17.06.2025 06:57:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dr_drey
HV vaatleja
|
30.10.2004 19:23:19
|
|
|
aaaa...mul lihtsalt juhekoos oli
a tänn teile
|
|
tagasi üles |
|
 |
eXacTy
Kreisi kasutaja
|
30.10.2004 19:28:30
|
|
|
mul umbes sama probleem helikaardiga, ossin 5.1 heli, ja installisin ära, ja võta näpust, esimeste kõlarite väljundid töötavad. vasak puhta heliga parem ragiseb, aga mujalt ei tule üldse soundi. viisin siis poodi pandi külge ja töötas viisin koju panin biosest disabled int helikaardil, lasin driverid maha ja hiljem tegin ka formati. ikka vasakkõlar mängib ilusti parem ragiseb, teistest helikaardi aukudest ei tule soundi
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ulvar
HV vaatleja
|
04.11.2004 20:26:00
|
|
|
Mis firma kõlarid sul üldse on?
Ma ostsin ka just endale 5.1 kõlarid ja mul oli ka alguses see jama et mängisid ainult eesmised kõlarid. Ma panin samuti igale poole 5.1 kõlari variandi ja ikkagi ei hakanud tööle. Ma arvan et sul võib olla probleem helikaardi draiverites, mul oli näiteks see probleem.
Mul on int helikaart( nvidia oma). Lase draiverid üle ja proovi seejärel uuesti.
Mis firma helikaart sul on?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|