praegune kellaaeg 21.06.2025 22:20:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
killerdogg
HV vaatleja

|
03.11.2004 22:18:44
tüütu viirusetõrje |
|
|
Mul on selline probleem - ma tegelen oma asjadega arvutis ning norton 2004 viskab sellise teate : virus scan for (mingi)
ANC00000000001... . Mina panen ok. Siis viskab uuesti ja uuesti kuni nied on kaks. Ühele saan ok panna, kuid teine ei lähe kinni. Selle asemel arvuti jookseb kokku(kõik programmid, mis lahti või minimize peal on ütleb, et not responding) ning midagi ei saa teha peale reseti reseti nupust nupust. Kui teen reseti, panen virus scani peale, muutub see ka not responsive programmiks ning pean tegema uuetsi reseti. Palun mida pean tegema? Aidake.....
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
/\L:/\n
HV kasutaja

|
03.11.2004 23:40:29
|
|
|
äkki proovid programmi uuesti installida,kui see sul olemas on.
võibolla ongi viirus sees kui see sulle neid dialooge pillub,tee scan arvutile
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
gamer
HV veteran

|
03.11.2004 23:47:36
|
|
|
soovitaks üldse nortoni pealt millegia sjalikum apeale üle minna, nod või kasperski näiteks
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
04.11.2004 08:21:48
|
|
|
muidu võid veel aitoprotecti maha võtta ja siis seadeid näppida,ehk saab kuidagi panna seda faili mitte kontrollima ja siis aytoprotetc peale tagasi
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
logs
HV vaatleja

|
06.11.2004 01:03:23
Re: tüütu viirusetõrje |
|
|
killerdogg kirjutas: |
Mul on selline probleem - ma tegelen oma asjadega arvutis ning norton 2004 viskab sellise teate : virus scan for (mingi)
ANC00000000001... . Mina panen ok. Siis viskab uuesti ja uuesti kuni nied on kaks. Ühele saan ok panna, kuid teine ei lähe kinni. Selle asemel arvuti jookseb kokku(kõik programmid, mis lahti või minimize peal on ütleb, et not responding) ning midagi ei saa teha peale reseti reseti nupust nupust. Kui teen reseti, panen virus scani peale, muutub see ka not responsive programmiks ning pean tegema uuetsi reseti. Palun mida pean tegema? Aidake.....  |
norton 2004 ei ole minu arust nii hea, sa võid seda proovida re-installida, kui ei aita siis pane mingi kaspersky näiteks peale, ma kaspersky'ga rahul
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|