Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Vajan abi Partitionide ja failide taastamisega. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 01.11.2004 15:13:16 Vajan abi Partitionide ja failide taastamisega. vasta tsitaadiga

Oman siis WD 80GB suurust ketast. ( https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/K%F5vakettad%20IDE/5548/ )
Oli ta ostetud siis eelmise aasta oktoobris ja windowsi installil jagatud kolmeks osaks.
1) 10 000 MB Windowsi jaoks
2) Umbes 30GB Filmide jaoks
3) Ülejäänud ruum siis muudeks asjadeks

Eile otsustasin, et ei ole vaja enam 3 jaotatud ketast. Konvertisin FAT ja FAT32 süsteemis partitionid NTFS'i. Kuna nende kokku liitmiseks oli vaja igale partitionile ka teatud arv vaba ruumi siis pidin resizema neid partitione. Kõik eelnevad toimingud läksid ilusti ja veatult. Alguses hakkasin mergema ehk siis kokku liitma C ja D partitione. Kuid peale selle tegemist lõi ette mingi errori (tõesti ei mäleta, siis oli kell 1:00 öösel ja ma olin väga väsinud). Tegin restardi. Peale restarti ei ole neid partitione enam näha. Ja PartitionMagic 8.0'i avades lööb ette errori:

Windows on mul F partitionil (millegi pärast on CD kirjutaja D: )
Muidugi võiks selle probleemi lahendus olla täielik format aga seda ma ei sooviks, sest siis läheks pea 70GB andmeid kaduma (ja selle seas on ka palju tähtsaid asju). Loodan, et asja annab kuidagi moodi lahendada.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mallow
HV kasutaja

sõnum 01.11.2004 17:30:27 vasta tsitaadiga

Tiramisu nimelise programmiga saab paljusid väga halbu olukordasid päästa. Võiks proovida.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ala
HV kasutaja

sõnum 03.11.2004 23:21:41 vasta tsitaadiga

Endal oli umbes sarnane olukord, siiani ei tea kas viirus või kõvaketta viga.

HV abil sain teada kasuliku programmi:
GetDataBack for FAT ja GetDataBack for NTFS- nendega saab taastada kogu ketta sektor haaval, ehk mis ei ole nulli kirjutatud, saab käte, mina sain oma 40GB käte 90%. Sul peab olema teine töötav kõvaketas koos op süsteemiga näiteks W2K või WXP, ühendad teise ketta IDE külge, BIOSist vaatad kas leidis mõlemad kettad ja paned väljudes Save. Siis boodid oma töötava op süsteemi üles, downloadid GetDataBacki (FAT või NTFS), installid ära ja siis valid mida tahad taastada, muidugi peab sul sellel op süsteemiga kettal olema niipalju ruumi, kui taastada tahad.
GetDataBack allalaaditav versioon ilma seriali sisestamata lubab vaadata taastatud faile, kuid ei luba neid kopeerida, aga kui hädasti vaja küll saad registreeritud.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Vajan abi Partitionide ja failide taastamisega.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.