Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Henritorop
HV kasutaja

|
24.03.2007 17:28:14
|
|
|
Mul on selline mure, et ei saa pilti telekasse.
Videokaart on radeon 9550. Sealt videokaardist tuleb mingi video juhe. See on mingi 10 cm pikk ja lõpus on selline otsik, millel on auk sees. Sinna ostsin 10m juhtme taha, et telekasse ulatuks. Panin siis külge nii arvutile kui telekale, teleka AV2'he peale ja force detectisin ära. Panin clone, aga ei midagi. Äkki oskab keegi aidata. Kõige uuemad driverid on peal. Vana Nvidia kaardiga sai (fx5600).
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelry
HV vaatleja
|
24.03.2007 18:04:33
|
|
|
Henritorop kirjutas: |
Mul on selline mure, et ei saa pilti telekasse.
Videokaart on radeon 9550. Sealt videokaardist tuleb mingi video juhe. See on mingi 10 cm pikk ja lõpus on selline otsik, millel on auk sees. Sinna ostsin 10m juhtme taha, et telekasse ulatuks. Panin siis külge nii arvutile kui telekale, teleka AV2'he peale ja force detectisin ära. Panin clone, aga ei midagi. Äkki oskab keegi aidata. Kõige uuemad driverid on peal. Vana Nvidia kaardiga sai (fx5600). |
Kustkohast see juhe tuleb??? Ise ehitatud? Siin pole näha ühtegi http://ati.amd.com/designpartners/media/pc/popups/radeon9550board.asp
Pead ikka kasutama S-Video - SCART juhet (kui telekal SCART-auk ikka olemas on). Kuna sul see teine juhe juba olemas siis võibolla aitab ka selline jublakas, eeldusel et see videokaardist väljuv juhe RCA signaali annab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Henritorop
HV kasutaja

|
25.03.2007 15:37:10
|
|
|
Täpselt samasugune on jah. See must auk. Sinna läheb mingi juhe sisse, mis oli kaasas. Selline: http://www.pcagain.biz/productimages/thumbs/SVideoToRCACAble.jpg
Sinna läheb see 10m juhe külge ja telekasse. Telekal on 3 auku: video ja 2 heli. Telekas on mingine LG.
Telekal on sellised augud (googlest võetud pilt): http://www.vgmusic.com/faq/gallery/jacks/j-RCA(AV).jpg
Edit: Ei oska siis keegi aidata? Kahtlustan, et telekal võib video auk läbi olla. Proovisin ka digikaga aga ei töötanud. Teises telekas digikas töötas.
Edit2: Proovisin Tv-out'i ka teisel telekal ja tollel töötas.
Nüüd on mul selline küsimus, et kui ma sellele 10m juhtmele panen otsa ülemineku Scardiks ja siis telekasse, kas siis peaks tööle hakkama? Et siis S-video > RCA > SCART? parandage mind, kui nimedes eksisin.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelry
HV vaatleja
|
26.03.2007 14:40:41
|
|
|
Klõpsi esiteks teleka kanalid läbi. Vahest aitab - signaal võib tulla mõnda teise kanalisse (digikaga sama lugu).
Kui pilti ei tule siis su telekas ilmselt ei söö seda signaali Mul on samasugune negatiivne kogemus Nvidia kaardi ja Samsungi telekaga: telekas ei tunnista seda RCA signaali, samas digika pilti näitab.
Variant S-video > RCA > SCART peaks töötama küll.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Henritorop
HV kasutaja

|
26.03.2007 19:53:26
|
|
|
okei tänan siis.
Ostan varsti ülemineku ära ja teatan, kas töötas.
Edit:
Nüüd on selline kiire probleem, et öelge, kust saab tartust seda juppi. Võimalikult soodsalt. Ei näe mõtet koidulat välja käia, nagu meil selle eest tahetakse.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelry
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Henritorop
HV kasutaja

|
27.03.2007 20:46:22
|
|
|
Ostsin juba ära.
Ja asi töötab.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
22.04.2007 22:54:43
|
|
|
ma ei saa xp'ga telekas arvuti pilti värviliseks, tee mis tahad...
vistaga oli kõik kohe korras, a xp'ga on pilt mustvalge...videokaardiks 8800gts millest läheb s-video ja helikaardist ots ühiseks scart otsaks ja siis teleka taha... telekas mõne aasta vanune samsung...2 scart auku on taga.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pro7
Kreisi kasutaja

|
10.11.2007 18:57:57
|
|
|
Ati X600 mobility
s-video - Scart
Arvuti ei tunne TV-d ära, TVks miksine Philips
Kas lahendus on ainult s-video - rca - scart?
Või leidub mõni variant ainult S-video scart juhtmega ?
Tänud
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
eku001
HV vaatleja
|
11.12.2007 16:28:37
|
|
|
Hei!
Panin kavalapeaga nview alt Force HDTV ja jama selles, et ei saa telekat töölegi! Arvutit tööle pannes, lööb peale windowsi ekraani mustaks, eks ta siis lülitub teleka peale.
Saan küll safe mode alla aga seal ei ole võimalik nviev seadmeid käppida.
6600GT ja Home xp.
Ette tänades!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
11.12.2007 19:50:07
|
|
|
Pro7 kirjutas: |
Ati X600 mobility
s-video - Scart
Arvuti ei tunne TV-d ära, TVks miksine Philips
Kas lahendus on ainult s-video - rca - scart?
Või leidub mõni variant ainult S-video scart juhtmega ?
Tänud |
ma olin enam vähem sama mure otsas, arvuti tundis TV ära aga pilt ei läinud värvliliseks.Sai igasuguseid üleminekuid vahele ostetud jne aga ei paraneneud midagi. Ennem sama telekas Nvidia kaardiga oli pilt värviline ja puha.. hetkel lahendasin asja nii et ostsin Philpsi DVD mängja .. sööb divx it ja Xvid. teine variant on kindalsti osta näiteks LCD telekas... peaks ka mure lahenduma.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|