praegune kellaaeg 20.06.2025 18:43:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
neros
HV Guru

|
23.10.2004 19:13:49
[korras] Film jooksutab arvuti kokku |
|
|
Probleem selline:
Ükskõik millise laiendiga, ükskõik millise koodeksiga, ükskõik mis filmi ma võtan, nii, kui film peaks teoreetiliselt käima hakkama, jookseb arvuti kokku.
Koodeksites probleem ei ole, sest alati olen ACE Mega peale pannud(sama versii) ning hakkas see juhtuma eelviimasest Wini installist alates. Ei taha ka uuesti Wini peale panna, liiga palju asju olen juba installind, ei taha uuesti tegema hakata suurt tööd. Kulub üks nädalake jälle selle peale... a filme vaadata tahaks.
Enivei - point selline, et kas keegi oskaks nagu nõu anda, et mida teha? Meediapleier 9-ga tegu... kuigi pleier ei mängi rolli, iga pleiuga on nii.
Kas võib seda põhjustada mõni viirus või ussike? Kõik, mis ei ole videofailid, mängib ilusti ära...
EDIT:
Panin peale K-Lite koodekpaki, nüüd saan rahulikult "Media Player Classic"'uga filme vahtida.
Loodetavasti kellelgi on kasu sellest.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|