praegune kellaaeg 23.06.2025 07:42:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ewur
HV veteran

|
16.10.2004 16:22:51
Tooted/Teenused |
|
|
Ok, võibolla loll küsimus, aga - kas on asi keeruliseks aetud või vastupidi, asi väga lihtne - kuidas Toodete/Teenuste all näiteks monitoride alajaotuses mõnele tootele kommi lisada? Olen otsinud mingeid nupukesi jne. No ei ole kommi lisamise võimalust ainult lugeda saab! Olen proovinud sisse logida nagu siia, aga sellest siis ei piisa?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
16.10.2004 17:13:24
|
|
|
1. Portaalis peab olema kasutaja
2. Pead olema seal sisse loginud
3. kommentare lgedes lehe lõppu tekivad väljad kuhu saab kirjutada oma nime/maili/kommentaari
4. vajutad nupu "lisa kommentaar"
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
18.10.2004 13:15:06
|
|
|
Tänud, sain nüüd aru, et sisselogimisest Foorumisse ei piisa... Segadusse ajas see, et proovides kasutajat eraldi Firmade alajaotuse all teha, teatas kasutaja registreerimisel, et kasutaja ewur on olemas... Nii siis arvasingi, et piisab sisselogimisest Foorumisse... Eks ta segane ole, siin Foorumis olen ewur, Firmade all 4ewur , seal on keegi teine ewur...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|