Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kõva ketas
HV kasutaja
|
05.07.2005 20:09:20
Backdoor Prorat.16 |
|
|
Kuidas sellest ikkagi turvaliselt lahti saada.Eelnevatest kommentaaridest küll ei selgunud mismoodi oleks kõige kindlam .Lisabrobleeme ei tahaks ja ei sooviks ka format C taolist soovitust.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
05.07.2005 21:31:59
|
|
|
Format C on viimane asi...aga millal sul see teema üldse üleval oli ...ja vaata Google`sse,mina küll leidsin sealt erinevaid rohtusid...
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
/\L:/\n
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
weyx13
HV vaatleja

|
11.07.2005 02:52:02
|
|
|
aga ikka oleks hea, kui teema algataja ütleks, kas abi aitas...
_________________ Inimkond jaguneb üldjoontes kaheks:
ühed, kes jagavad meid kaheks ja teised, kes seda ei tee. |
|
tagasi üles |
|
 |
rebits
HV vaatleja
|
27.07.2005 18:34:13
teretulemast klubisse! |
|
|
Sain just oma arvuti nö jooksma; ka mina olen järjekordse prorat16 ohver ja siiani pole kindel et mis see ikka kindlaim soft siis on... spybot on hea küll ja adaware´ga sain talle jälile(viimane tundub kuidagi kiirem) aga et see neetud troja mul Trend Micro O_Scan´i maha võttis tuli üllatuseks küll nujaa siis veel olita ju nullind kah sp2 tulemüüri.
Kusjuures mina poleks saand "ca lingilt abi kuna mul see system restoor ( point )oli off(linnuke tegemata kastikesse) siis...
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.prorat.html -see niikui oli see link mis mind aitas...
Ma ikka seda prorat16 mitu korda adawarega kustutama pidin st: killi taskm-st fservices.exe ja Sservices.exe (kui on sellised seal-mina tegin nii) ja siiis....käsitsi uhhh see ju pikk jutt
|
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
05.08.2005 19:58:24
|
|
|
sain hakkama 2 progega:
kõigepealt lavasoftiga üle ning pärast nod32
asi klaar..
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
1 :: |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
kõva ketas
HV kasutaja
|
29.08.2005 19:30:50
|
|
|
Sain kuradist lahti ,aga vaeva tuli näha kõvasti kuna plokkis kõik mu kaitsed.Safe modes sai ainult tegutseda.Tänud kõikidele kaasaelajatele.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|