Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
algajaõpe
HV vaatleja
|
23.09.2004 21:39:26
CD-ROM ja Windowsi install |
|
|
Tahtsin lihtsalt jagada oma avastust teistega, ehk on mõnele kasu sellest Nimelt olin varemalt hädas sellega, et ei saanud arvutil heli tööle. Oli mul kunagi siin foorumis ka sellest juttu kuid hätta jäin ikkagi. Ostsin paar päeva tagasi poest omale CD kirjutaja ja panin tööle. Kuna XP oli totaalselt umbes ja skännidega ei leidnud midagi kahtlast, mõtlesin, et teen lihtsalt uue XP installi ja oh imet.... sain ka sellega heli arvutile tagasi Pärast siis mõtlesin, et milles siiani asi oli? Leidsin aga põhjuseks CD ROM-i! Nimelt on mul vana P II (pole paraku finantsi et natukegi uuemat arvutit osta) ja CD-ROM sama vana. Paistab, et kas vanadel ROM-midel kuidagi need optilised silmad kas väsivad või on ka minu enda viga et pole piisavalt hoolas olnud selle hooldusega Ehk oskab siinkohal mõni sõna sekka öelda kuidas nendega on või ei ole.
Igatahes panin ma kirjutaja sisse ja tegin siis sellega installi ning õnnestus paremini kui vanaga kuna installi käigus ei kippunud vana ka kõiki andmeid välja lugema. Uuega aga probleeme polnud välja arvatud ühe failiga mille jättis siiski vahele -driver.cab. Point vist oligi selles, et paljud- kaasa arvatud heli draivid- jäid lihtsalt lugemata
Sellest minu poolne järeldus ja ka teistele võimalik näpunäide- juba algul kui tekib installi puudujääk mille tagajärjel võivad lakata töötamast Windowsis mõningad funktsioonid mis omakorda häirivad normaalset töötamist. Viga võib olla ka teinekord vigases ROM-is. Ehkki jutt võis välja kukkuda totter,ärge seda võtke kui minu targutamist siin Püüan lihtsalt kasulik olla kuidagi foorumi kasutajatele ja külalistele
_________________ Algajaõpe --> next level -->ARVUTIHUVILINE.... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
a22t
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
23.09.2004 22:10:05
|
|
|
a22t kirjutas: |
 |
Ehk seletad, mida see emoticon tähendama peaks?
Teemaalgatajale...
Oleksid võinud selle tarkuse oma teemasse panna (seal kus heli muret arutati).
Selle jaoks eraldi teema tegemine ei ole just eriti hea mõte.
Eriti veel, kuna pealkiri on täiesti 0
|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
algajaõpe
HV vaatleja
|
23.09.2004 23:52:40
|
|
|
Oleks ka heameelega samasse teemasse pannud kuid aega on juba sellest mööda palju läinud ning otsimise peale ei leidnud ka seda teemat üles enam. Eeldasin et see teema on vist juba maha võetud. Loodan, et moderaatorid ei pahanda selle peale . Muidu oli teema kunagi "Probleem heliga".
tsitaat: |
Eriti veel, kuna pealkiri on täiesti 0
|
Ega ta olegi mõeldud küsimusena ega abipalvena. Lihtsalt ei osanud mujale seda juhust liigitada Või annab veel mujale teda ümber paigutada Kui, siis oleks mõni admin või moderaator kes selle korraldaks .
_________________ Algajaõpe --> next level -->ARVUTIHUVILINE.... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
madis
HV veteran
|
23.09.2004 23:55:36
|
|
|
Siin su teema on.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
24.09.2004 00:19:17
|
|
|
Sõna "Väike avastus..." võib tähendada tuhandet eri asja ja seega ei sobi pealkirjaks.
Selles oli mu jutu point.
Pealkiri peab kasutajale selgeks tegema, mis seal(siin) teemas on.
Väike avastus...ma avastasin, et oleks aeg magama minna
Ja isegi see avastus käib siia teema alla...kui vaadata pealkirja
Lukku või tõstmisele
|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.09.2004 08:56:44
|
|
|
Inimesed! Kui installi käigus jääb osa komponente puudu, kuidas siis saab üldse loota, et asjad korralikult töötaks
Ja seda "jalgratta leiutamist" veel suure avastusena välja pakkuda.....
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|