Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tsugua
HV vaatleja
|
26.09.2004 18:49:50
asuse emaplaat jamab. |
|
|
Ostsin enadle Asus A7N8X-E Deluxe. Sai siis prosed kettad ja kõik muud asjad külge ühendatud ja käima, kõik töötas ideaalselt. Lülitasi siis selle välja ja magama hommikul uuesti käima ja ei lähegi. Vajutad nuppu ja ei midagi ei mingit reaktsiooni. Võtsin siis korpuse lahti et kas mingi juhe sai halvasti külge või mis iganes.Võtsin siis voolu juhtme täitsa tagant ära panin uuesti taha ja siis proovisin käima ja kohe läks. Nüüd ongi nii et kui käima tahan asja saada siis pean tagant voolu ära võtma nii kauaks kui emaplaadilt tuluke ära kustub ja siis saan alles käima panna. Proovisin sõbra toiteka pealt et kas asi on minu toitekas aga ei siis proovisin knopiksit(ei ole selle õieti kirjutamises kindel vabandust kui on valesti) mõtlesin et win xp viga ikka aga ei midagi.
Äkki keegi oskab aidata või on kokku puutunud sama asjaga. Ei välista et viga võib ka olla emaplaadis kuid loodan ikka et asi pigem minu oskamatuses.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsugua
HV vaatleja
|
27.09.2004 10:17:07
|
|
|
kas siis keegi tõesti ei oska nõu anda
|
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
27.09.2004 10:29:00
|
|
|
Üks mõte oleks kontrollida power, reset jne. korpuse juhtmete ühendust emaplaadile.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsugua
HV vaatleja
|
27.09.2004 10:34:47
|
|
|
mõtlesin et äkki annab biosist midagi kruttida. Aga kust seda ma ei tea. juhtmeid proovisin nii sealt kui siit liigutada
|
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
27.09.2004 10:42:32
|
|
|
Liigutada küll, ma mõtlen seda, et on ikka õigesti küljes üldse?
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Joosep8
HV veteran
|
27.09.2004 10:42:44
|
|
|
tsugua kirjutas: |
mõtlesin et äkki annab biosist midagi kruttida. Aga kust seda ma ei tea. juhtmeid proovisin nii sealt kui siit liigutada |
Sa liigutasid neid aga kas nad on ka õigete pinnide küljes?
Kas restardi nupp vajutamisel teeb ikka restardi? Restarti võid ju juba enne win-i laadimidt proovida.
Biosis on arvatavsti ka mingi käsklus arvuti käivitamiseks klaverilt. Võta prooviks see maha ja vaata siis, või proovi kasutada klaveri käivitust.
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
3 :: |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsugua
HV vaatleja
|
27.09.2004 11:02:38
|
|
|
proovisin seda pidi ka et panin klaverilt käima aga ta ei lähe ennem kui vool täitsa väljas ja siis uuesti sisse panna (vool) siis alles lubab käivitada. Juhtmed sai ka raamatu järgi ilusti üle kontrollitud olid kõik õiget pidi õiges kohas. Vaatasin et ega eriti palju valesti ei sagi panna kõik värvidega eraldatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsugua
HV vaatleja
|
27.09.2004 14:14:13
|
|
|
jah viga leitud ikka emaplaat on tuksis tuleb siis seeteekond ette võtta ja minna garantiise. Jama
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|