Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Xender
Kreisi kasutaja
|
12.09.2004 17:45:41
Mis tehnilised andmed nendel kondekatel |
|
|
Punased kastid ümber tõmmatud. Asjad on natuke pungil, seega tahaks välja vahetada, kuid nende peal pole kirjas ei mahutatavust, ega voolu tugevust.
Emaplaadiks on 8RDA+
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Intc
HV vaatleja
|
12.09.2004 19:17:25
|
|
|
kondensaatoritel ei mõõdeta voolutugevust ja mahutatavust vaid pinget ja mahtuvust.
ma põhimõtteliselt ei ütle sulle mis parameetritega konded seal käivad sest tundub, et sa keerad oma teadmistega selle emme arvatavasti p...e
nii, et vii mõne targema kätte see remonti
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
12.09.2004 19:27:59
Re: Mis tehnilised andmed nendel kondekatel |
|
|
Xender kirjutas: |
Punased kastid ümber tõmmatud. Asjad on natuke pungil, seega tahaks välja vahetada, kuid nende peal pole kirjas ei mahutatavust, ega voolu tugevust. |
Originaalis on Sanyo 3300mikroFaradit x 6,3V /105*C
edit: sorry, vaatsin velt rida kondekaid. Vaata ikka ise üle- see pole keeruline.
Kui ostma lähed, ütle et vaja kondekaid emaplaadile.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
12.09.2004 20:27:34
Re: Mis tehnilised andmed nendel kondekatel |
|
|
Jaan kirjutas: |
Xender kirjutas: |
Punased kastid ümber tõmmatud. Asjad on natuke pungil, seega tahaks välja vahetada, kuid nende peal pole kirjas ei mahutatavust, ega voolu tugevust. |
Originaalis on Sanyo 3300mikroFaradit x 6,3V /105*C
edit: sorry, vaatsin velt rida kondekaid. Vaata ikka ise üle- see pole keeruline.
Kui ostma lähed, ütle et vaja kondekaid emaplaadile. |
Ee, nagu ütlesin pole seal peal midagi kirjas. Seega, kas need mis sa ütlesid on prose toite omad?
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
12.09.2004 21:09:39
|
|
|
tähendab...seal ON midagi kirjas!!!
minul on seal näiteks 16v 1200mikrot konded, aga sul ilmselt pisur erinevad, kuigi ega pole eriti oluline, peasi, et mahtuvus ja pinge on võrdsed v suuremad. pinge võiks ehk isegi igaxjuhux sama olla, kuigi vb pole seegi vajalik!
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Surnu
HV kasutaja

|
12.09.2004 21:44:04
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
tähendab...seal ON midagi kirjas!!!
minul on seal näiteks 16v 1200mikrot konded, aga sul ilmselt pisur erinevad, kuigi ega pole eriti oluline, peasi, et mahtuvus ja pinge on võrdsed v suuremad. pinge võiks ehk isegi igaxjuhux sama olla, kuigi vb pole seegi vajalik! |
pigem ikka asi nii et mahutavus peab sama olema ning pinge võib suurem olla.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
12.09.2004 21:53:20
|
|
|
no pinge ma tean, et võib üldiselt suurem olla, aga mõcin, et äkki konkreetselt sellise täpse asja puhul nagu arvuti mobo on mingil põhjusel vajalik, et ta oleks lausa sama ma ütlen, et see võib vabalt bullshit olla, mida ajan...kuid väixem ta EI TOHI OLLA!
aga ütle mulle, mix mahtuvus sama peab olema? ma ei nori, ei ütle, et ei pea, lihtsalt uurin... arvuti elektroonikas ma mingi eri vana kala ei ole, tean seda, et helitehnikas powerkondede puhul on põmst mahtuvusega mida rohkem, seda uhkem! teatud piirist allapoole aga pole soovitav, kuna siis jääb elementi kontrollivast "jõust" vajaka
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
12.09.2004 22:51:35
|
|
|
Ma olen aru saanud, et nii mahutatatavuse kui ka pinge võib suurem olla, kuid kindlasti ei tohi väiksem olla. Ning jah, mul pole seal midagi kirjas peal (igat pidi isegi luubiga vaadanud). Seega, inimesed aidake.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
12.09.2004 23:26:08
|
|
|
Nojah sul eriti veider plate kui kondekad ilma märgistuseta. Pea kuju järgi ütleks et nagu minu vanad mobo konded 1500F 6,3v.
Need voldid võivad suuremad olla aga mitte farradid. Voltidega nii et mida rohkem seda suuremad need jurakad on ja võimalik et prose jahutus ei mahu enam
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
12.09.2004 23:58:16
|
|
|
krt, aga öelge keegi siiski, MIX mahtuvus peab kindlalt sama olema? sisuliselt sellist tyypi konded on seal vahel ju siiski energia hoidmisex kuni hetkeni, mil seda vaja läheb? ja no mis seal ikka kui nati rohkem sisaldab konde ok, saan aru, et minu väites on siis midagi mööda, aga mis ja mix?
xender, tundub, et sul on mingi wuffel plate, v on keegi neid juba vahetand
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
13.09.2004 00:18:51
|
|
|
Ei tohiks olla, kuigi jah mine tea Ordit. Mul käis see seal garantiis.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
stepzter
HV veteran

|
13.09.2004 20:43:27
|
|
|
Oma (piiratud) teadmisega analoog elektroonikast näen ainukese põhjusena, miks suuremat pinget stabiliseerivat kondekat ei tohiks panna, suurema kondeka poolt suuremat käivitamisel tekitatavat in-rush voolu. See võib plaadi peal ühtteist läbi kärsatada. Samas ainult 3x suurem ei tohiks väga hullu probleemi tekitada.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
13.09.2004 21:21:12
|
|
|
stepzter kirjutas: |
Oma (piiratud) teadmisega analoog elektroonikast näen ainukese põhjusena, miks suuremat pinget stabiliseerivat kondekat ei tohiks panna, suurema kondeka poolt suuremat käivitamisel tekitatavat in-rush voolu. See võib plaadi peal ühtteist läbi kärsatada. Samas ainult 3x suurem ei tohiks väga hullu probleemi tekitada. |
Just.
Suure mahtuvusega kondekatel on väga väike sisetakistus- käivitus(laadimis)voolud on väga suured.
See tekitab ülekoormuse ahelale, kust see vool läbi käib.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
13.09.2004 21:42:35
|
|
|
Ok, kõik on väga hariv, kuid ma tahaks siiski teada mis kondekad seal siis täpselt on?
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
13.09.2004 23:59:31
|
|
|
noh jah, mina sain vähemalt lõpux asjalikelt meestelt asjaliku vastuse oma lollile kysimusele
tänud!
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
14.09.2004 22:51:26
|
|
|
Ei no, inimesed aidake. Vaadake järgi või midagi, tahaks asjad siiski ära vahetada. Ning jah, uurisin järgi, kondekad on mul kord juba vahetuses olnud. Sellest ka see, et pole midagi peale märgitud.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
14.09.2004 22:58:23
|
|
|
Kondekad võivad kaetud olla. Vaata kas see "kate" ma ei tule. Endal masinas sama mobo, a ei viitsi välja lükata sellepärast.
Mine parem Beestingusse, kasutaja raull on seal tööl, vahetab nad ära.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
14.09.2004 23:07:39
|
|
|
Kurat, vend tahab nigunii liiga palju raha saada. Ei ole kaetud, loomulikult ei hakanud liiga kraapima seal aga jah.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.09.2004 01:38:19
|
|
|
ei mina usu, et raul kedagi nöörima hakkab
anyway , tõesti võiks ju keegi vaese mehe hädast välja aidata, vaadake järgi! KUID, ma ei usu, et nad sul kaua kestaxid seal peal, kui juba on korra vahetuses käinud need konded, kas sind ennast ei pane see mõtlema?!?
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
15.09.2004 10:10:13
|
|
|
Ei no, kui nad seal aastagi vastu peavad nagu vanad kondekad on kõik ok, sest selleks ajaks mingi A64 muretsetud.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|