praegune kellaaeg 18.06.2025 15:42:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaabakas
HV veteran

|
06.09.2004 22:31:51
kellaajaline ics |
|
|
olin oma koduses võrgus probleemi ees:
nett tuleb minu masinasse (winxp), sealt ics-iga edasi teise.
noored õde-venda istusid poole hommikuni msn-is ja ei olnud päeval pädevad koolitööks.
proovisin mitut moodi, alates manuaalsest kaabli õhtul välja tõmbamisest kuni erinevate route-progedeni.
hea polnud ükski, ei leidnud ühtegi proget, mis tegeleks sellise minimaalse funktsionaalsusega ja kaabli õppisid marakratid arvutile külge tagasi ühendama samal ajal kui mina norinal ülikooli välja magasin. samuti pole mingit soovi domeeni ehitama hakata:P
lõpuks leidsin lihtsa mooduse windowsi enda taskscheduleri teel:
lõin 2 uut scheduled taski:
1. nimega nett maha - käivitatava programmi kohale "net stop SharedAccess"
2. nimega nett üles - käivitatava programmi kohale "net start SharedAccess"
need 2 peavad käima administraatori õigustega - run as kohale tuleb panna mõni admin. peale selle ei paista taskid töötavat blank passwordiga.
lisad mõlemale käivitumise ajad (suht täpselt saab neid panna ) ja voila.
idee siis selles, et esimene peatab service SharedAccess (mis on siis windows firewall and internet connection sharing) ja teine käivitab.
ei soovita seda siis, kui tulemüürina on kasutusel windowsi enda oma, sest see jookseb sama service all.
mina sain enda eesmärgi ideaalselt täidetud, ja mis peamine - selline lahendus ei võta põhimõtteliselt mingit ressurssi!
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karzum
HV veteran

|
07.09.2004 18:05:50
|
|
|
blank paroolide suhtes uuri seda: http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/reskit/en-us/prdp_log_tyry.asp
Scheduled Tasks - Applying/Running tasks without a password
For Pro: Go to Start/Administrative Tools/Local Security Policy/Security Settings\Local Policies\Security Options
Accounts: Limit local account use of blank passwords to console logon only. This is enabled by default, disable it.
For Home: (Keith Miller) Go to Start/Run/Regedit and navigate to this key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa
Value name: limitblankpassworduse, Type: REG_DWORD, Data: 0 (disabled) 1 (enabled)
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|