praegune kellaaeg 22.06.2025 22:22:28
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rebanep
HV vaatleja
|
15.11.2004 17:47:41
amd athlon 750 |
|
|
Siuke lugu, et arvuti kogu aeg paneb pange mõtlesin, et asi võiks jahutuses olla. Vaatasin peale pange panemist biosis tempi, näitas 31 kraadi, see ei tohiks nõnda hull olla ju? Enivei aga siis tegein kasti lahti ja oi kurat, kui ma seda radikat puutusin, pidin näpud peaaegu ära kõrvetama. Siit ka kysimus, kas see on normaalne, minu arust mitte? Ning palju seda termopastat seal all ruudukese peal olema peab ?? Kui paks kiht ? Praegu õrnalt näha toda, äkki peaks toda juurde toppima? Mis pasta norm on yldse ? Ytelge mulle konkreetne pood ja hind.
Ja kust krt vaadatakse emaplaadi infot ? Win2k saab kusagil vaadata seda ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
15.11.2004 18:27:11
|
|
|
Kui see oli prose radikas mis kõrvetas siis see ei ole normaalne. Termopasta saab teda ainult veel tulisemaks teha, kui pasta viga siis oleks prose kuum ja radikas külm.
Sul vent ikka on seal peal?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oioi
HV veteran

|
15.11.2004 19:12:03
|
|
|
Passiivradikas prose peal on muidugi popp asi tänapäeval, aga mõne 8cm ventilaatori saad ehk siiski sinna peale puhuma kompunnida?
Temperatuure ja ventilaatorite pöördeid näitab sulle näiteks programm Speedfan
|
|
Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
1 :: |
236 |
|
tagasi üles |
|
 |
rebanep
HV vaatleja
|
16.11.2004 06:10:51
|
|
|
Ei ole pasiivradikas, ventika ikka, cooler noh. Igatahes kas peaksin suurema võimsama cooleri ostma ?
Igatahes vent töötab, paras tolmukiht oli sees, puhastasin ära nüüd natuke langes see temp käega katsudes kuid suht tuline ikka. Tähendab saab kinni hoida, aga näppudel ikka suht valus :S
See prose ju nii väikse jõudlusega, et ta ei tohiks kytta nõnda moodi =_0
|
|
tagasi üles |
|
 |
XMR
HV vaatleja
|
17.11.2004 22:07:00
|
|
|
Esiteks, kas see proze on clockatud ja kui on siis pane suurem radikas koos vendiga, muidu võid mõneaja pärast aidaa öelda oma prozele! Teiseks temopastat müüakse pea igas arvutipoes ja hinnad algavad 35-150 eeguni. Kolmandaks pasta kiht peab olema võimalikult õhuke, näiteks kasutan mina ise vanu telefoni kaarte millega on väga hea pastat peale kanda.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|