praegune kellaaeg 19.06.2025 10:35:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
muhemeel
HV vaatleja
|
24.08.2004 20:44:37
Sony ja webcam ? |
|
|
Asi selles, et sooviks videokaamerat(Sony DCR-TRV265E ) webcamina kasutada. Läbi USB pilt igavesti kehv. Oskab keegi öelda kuda pilti paremaks saab, kui saab ning kas läbi iLINK´i pole võimalik.
Tänx.
|
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
25.08.2004 00:11:30
|
|
|
http://www.webcamdv.com/
korduvalt mainitud juba. ainult üks küsimus on: mis hirmus valu on paljudel viimasel ajal paarisajakroonise vidina soetamise asemel kõike läbi piiixu teha?
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhemeel
HV vaatleja
|
25.08.2004 08:19:07
|
|
|
Kuid mileks mulle paarisajakroonine vidin, kui ma seda harva kasutan ja videokaamera juba olemas. Ega põhieesmärk polegi webcam, kuid kui võimalus olemas siis proovida ikka tasub ja kui ei funkaks ega siis ei läheks poodi ekstra seda vidinat ostma ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
27.08.2004 14:05:01
|
|
|
Kasutasin ise ka seda viidiku kaamerat läbi ilinki veebikana.Väga kõva pilt oli aga probleem rohkem selles tuleb ,et kuna pilt nõnda hea kvaliteediga siis üle veebi läheb ta ikka siga aeglaselt....sõber dialupi otsas sureb maha ma arvan
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|