Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
DigeBeni
HV Guru

|
17.08.2004 17:35:22
|
|
|
Micron
Täpselt nii ongi - ID kaardiga autoriseerimine on hetkel lihtsalt üks tore uus võimalus ...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
17.08.2004 18:03:38
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
Micron
Täpselt nii ongi - ID kaardiga autoriseerimine on hetkel lihtsalt üks tore uus võimalus ... |
No siis on kõik selge
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
17.08.2004 18:16:27
|
|
|
NB! Reeglid on veel täiendamisel, igaljuhul juhindutakse EV seadustest
Isikuandmeid anname vaid vastavalt seadusele volitatatud inimesele või volitatud korras.
Sisestatud andmeid säilitatakse krüpteeritult Elioni serveris ja kõrvalistel isikutel nendele ligipääsu pole.
Sisestatud andmeid saab ID-kaardiga sisselogides muuta.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
17.08.2004 18:18:14
|
|
|
Anonymous kirjutas: |
Hmm, eks see foorumi omaniku asi ole, kuidas ta oma foorumi külalisi valib - kas nõuab ID kaardi omamist või mitte. Isiklikult ei poolda ID kaarti kui nähtust üldse. Ja eriline sigadus on see, mis Tallinnas tehti ühistranspordi piletitega. See, kas ma teen omale ID kaardi või mitte on täna veel (kes teab kui kaua veel) vabatahtlik. Ja kui ma seda ei taha, siis on äärmiselt nõme, kui teatud teenused seatakse selliselt, et "sa küll ei pea kaarti omama, aga tegelikult pole sul sisulist valikut". See, et riik on projektile mega-raha alla pannud, erafirmadele vastavad massiinad soetanud ja mida kõike veel ei õigusta IMHO säärast käitumist. See oli nüüd täiesti isiklik ja veidi laiema taustaga avaldus Aga mis HV ärifoorumisse ja ID kaarti puutub, siis see võiks jääda küll vabatahtlikuks, mingeid summa piire pole ka mõtet seada (pole kontrollitav). Kui kasutaja tahab ennast autentida ja ostja sellise müüja käest osata, siis palun... |
Eesti vabariigis on ID kaart kohustuslik. Pass on vabatahtlik.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
17.08.2004 18:27:06
|
|
|
486 kirjutas: |
MUl tuleb ID kaardi lugeja osta Mõttetus ühe väikse äri pärast endale selline id värgendus muretseda. Siia mani on mul kõik ärid ilusti läind. Ma ikka vaatan ka enne kellega ma äri teen.
Tulevikus ei hakka keegi minuga äri tegema kuna mul pole Id nr.
Ons juba nii suured probleemid siin ärifoorumis, et selliseid meetmeid vaja kasutada. MA arvan et ei Täielikkult mõttetu idee  |
sõnumpostitatud: 13.07.2004 16:25 postituse pealkiri: Kommenteerimine: 486 vasta tsitaadiga
Arvamus kasutajast [ 486 ]: Negatiivne
polnud küll suur tehing, aeg ja koht olid juba kokkulepitud, hüppas parema pakkumise tekkimisel alt ära. ma pole küll pahane aga negatiivne kogemus siiski. |
mis sa enda äri kohta ytlesid
muidu on see ID värk igati bro
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
17.08.2004 18:27:41
|
|
|
tsitaat: |
Huvitav, kas ma tõesti väljendan ennast nii kehvalt, et kellelegi asi kohale ei jõua
|
huvitav, kas ma rääkisin just sinust micron? võtame näituseks 486, kes põhimõtteliselt ei hakka seda kasutama. ok, see selleks. aga fakt on, et mul endal oleks ka julgem tunne raha teise kontole kantida, kui tead, et kui kaup on pask, siis saab müüjaga kuidagimoodigi sidet.. või vähemalt kõvasti öelda, et "Kaarel Kask" on pettur (välja mõeldud tegelane).
mis puutub siia see, et 486 ajab äri ainult nendega, kellel on positiivseid komme, .... ehh.. siis on ju see sama mis ID kaardiga .. paljudel on positiivseid komme hulganisti?? paljudel on ID kaart?? kui ta äri teeb.. soovitaks ka mõelda, mitte komme lugeda.
nagu öeldud, on asi vabatahtlik. kuid keegi ei tohiks kahelda, et see on mõttetu
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
17.08.2004 18:27:52
|
|
|
Nõus Taneliga
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
17.08.2004 18:37:14
|
|
|
Aga kas on ka võimalus see ID kaardi autentimine kustutada või uuesti seadistada?
Nt kui ma olen olnud tükk aega HV korralik kasutaja ja ID kaardiga autentisin ennast ära,
samas nüüd tahaksin hakata teisi petma ja raha teenida kas ma saaksin id kaardi andmed HV kustutada?
MIngi selline võimalus on?
Või nt mu HV kasutaja parool kadus või ununes ära ja teen uue kasutaja- kas mitu kasutajat saab olla autenditud ühe ID kaardiga?
Või veel- kui ma nt vahetasin nime !ja tegin uue ID Kaardi- kas ma saaksin uuendada oma andmeid HVs jne jne...
Või kui olen eesti underground häkkerite seltsis ja saan teada,et kavatsetakse HV d rünnata ja kõik kasutajate ID andmed jne jne kavatsetakse edastada maailma SPAM organisatsioonile või
nad avaldavad kõik andmed raekoja platsil...
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micron
HV kasutaja

|
17.08.2004 18:47:59
|
|
|
Positiivne on see, et arutelu on käima lükatud ja adminnid asja arendamisega ikka tegelevad. Idee on iseenesest väga hea
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
17.08.2004 19:08:11
|
|
|
Soulscheme kirjutas: |
MUl tuleb ID kaardi lugeja osta Mõttetus ühe väikse äri pärast endale selline id värgendus muretseda. Siia mani on mul kõik ärid ilusti läind. Ma ikka vaatan ka enne kellega ma äri teen.
Ons juba nii suured probleemid siin ärifoorumis, et selliseid meetmeid vaja kasutada. MA arvan et ei Täielikkult mõttetu idee  |
sõnumpostitatud: 13.07.2004 16:25 postituse pealkiri: Kommenteerimine: 486 vasta tsitaadiga
polnud küll suur tehing, aeg ja koht olid juba kokkulepitud, hüppas parema pakkumise tekkimisel alt ära. ma pole küll pahane aga negatiivne kogemus siiski. |
muidu on see ID värk igati bro  |
See oli mu esimene tehing ja tegelt täitsa pohh kuna summa oli naeruväärne. Selle negatiivse oleks võind ärajätta kuna midagi ei juhtund. Saaks aru millestki tähtsast oleks ilma jäänd või hoopis vale kauba saand. Aga mingist f****ing propellerist ilma jääda on ikka suht savi minuarust. Mõned kasutajad siin ikka erilised närvihaiged.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
17.08.2004 19:28:00
|
|
|
See oli mu esimene tehing ja tegelt täitsa pohh kuna summa oli naeruväärne. Selle negatiivse oleks võind ärajätta kuna midagi ei juhtund. Saaks aru millestki tähtsast oleks ilma jäänd või hoopis vale kauba saand. Aga mingist f****ing propellerist ilma jääda on ikka suht savi minuarust. Mõned kasutajad siin ikka erilised närvihaiged. |
njah, summa summax, asi on ikka pigem suhtumises.
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tint
HV veteran
|
17.08.2004 19:32:33
|
|
|
Arvamus kasutajast [ 486 ]: Neutraalne
nu tuli ilusasti kohale ja kokkulepitud summa eest sain oma asja kätte. Siiski oli veel paar viga mainimata jäetud ja need superglue-ga liimitud, mis esimesel kokkupuutel purunesid. Neutraalne |
ja järgmine äri ka sul .. mitte just kõige parem (suhtumine on küll vilets)
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
17.08.2004 19:45:16
|
|
|
See oli mu esimene tehing ja tegelt täitsa pohh kuna summa oli naeruväärne. Selle negatiivse oleks võind ärajätta kuna midagi ei juhtund. Saaks aru millestki tähtsast oleks ilma jäänd või hoopis vale kauba saand. Aga mingist f****ing propellerist ilma jääda on ikka suht savi minuarust. Mõned kasutajad siin ikka erilised närvihaiged. |
vb sul on tõesti pohh kui sa oled miski multimiljonär. Igal yhel ei ole nii pohh igast propellerist or smt ja muudest pisikestest asjadest. ja mis see esimene tehing siia puutub? vaata minu esimest tehingut
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
17.08.2004 19:46:50
|
|
|
Kui mul on need ID kaardi koodid kaduma läinud siis kuidas uusi saab?
Ja kas üldse saab või tuleb uus kaart teha?
Kas see läheb midagi maksma ka`?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
17.08.2004 20:27:05
|
|
|
ttt kirjutas: |
Kui mul on need ID kaardi koodid kaduma läinud siis kuidas uusi saab?
Ja kas üldse saab või tuleb uus kaart teha?
Kas see läheb midagi maksma ka`?  |
Helista 1777
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celion
HV kasutaja

|
17.08.2004 20:28:21
|
|
|
Vähemalt www.id.ee andmetel saab küll uusi koode, selleks tuleb pöörduda Sertifitseerimiskeskuse poole. Mis rahasse puutub, siis uute PIN-PUK koodide väljastamine on tasuline.
_________________ Ostan Roger Zelazny "Amberi kroonikad" (soovitatavalt eesti keeles). |
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
17.08.2004 20:44:54
|
|
|
Linnavurle kirjutas: |
Eesti vabariigis on ID kaart kohustuslik. Pass on vabatahtlik. |
Vaatasin ISIKUT TÕENDAVATE DOKUMENTIDE SEADUST ja on tõesti nii   Pass on vabatahtlik siiski vaid selles mõttes, et tegemist on reisidokumendiga. Seega tundub olukord olevat järgmine: Eestis alaliselt elaval EV kodanikul peab olema isikutunnistus (ID-kaart), SAMAS - kui sul seda pole ei juhtu ka midagi (seaduses vastav sanktsioon lihtsalt puudub) ning oma isikut võid rahumeeli tõendada ka teiste dokumentidega. Ainukeseks kriteeriumiks on, et selle oleks väljastanud riigiasutus ning sellele oleks kantud nimi, sünniaeg või isikukood, foto ja allkiri.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
17.08.2004 20:51:37
|
|
|
tsitaat: |
Ainukeseks kriteeriumiks on, et selle oleks väljastanud riigiasutus ning sellele oleks kantud nimi, sünniaeg või isikukood, foto ja allkiri.
|
Ehk siis jääb üle vaid pass.
Notari juures juhiluba ei tohiks kehtida
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
17.08.2004 21:14:03
|
|
|
riiklik autoregistrikeskus polegi riigiasutus?
ja lubadel on need neli asja olemas (foto etc.)
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
17.08.2004 21:15:13
|
|
|
pl1600 kirjutas: |
riiklik autoregistrikeskus polegi riigiasutus?
ja lubadel on need neli asja olemas (foto etc.) |
Ei oska kommenteerida, kuid väidetavalt notaritele ei sobi
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
17.08.2004 21:17:41
|
|
|
ei vaidle vastu, on veel kohti kus juhiluba millegipärast ei sobi...
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
17.08.2004 21:44:35
|
|
|
Noh, tegelikult peaks juhiluba ka notaritele sobima. Vähemalt esmasel kiirel otsimisel seadustest ei leidnud ma midagi, mis seda ei lubaks. Pigem on asi selles, et mingi aeg võltsiti juhilube massiliselt ning seetõttu ehk ei peetud juhiluba piisvalt usaldusväärseks.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxxxxxxxxxxx
külaline
|
17.08.2004 23:35:11
|
|
|
vabse mõttetu asi .....
amal see ID kaarti jublakas olemas jne aga elus ees ei hakka infi siia netti andma , jumalast pohhui .... ja see ID ka mõttetu asi mitte kuskile sellega minna ei saa ikka küsitaxe passi !!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
17.08.2004 23:40:26
|
|
|
xxxxxxxxxxxx kirjutas: |
vabse mõttetu asi .....
amal see ID kaarti jublakas olemas jne aga elus ees ei hakka infi siia netti andma , jumalast pohhui .... ja see ID ka mõttetu asi mitte kuskile sellega minna ei saa ikka küsitaxe passi !!! |
Kus kohas sul passi küsitakse? Narvas või Või siis väljaspool Eestit
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |