Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaabakas
HV veteran

|
17.08.2004 08:56:25
probleem zonealarmiga |
|
|
niisiis: massinas on windows xp pro
just panin neti sisse ja firewalliks zonealarmi tasuta versiooni.
sellel ilmnes aga probleem: asja mem usage algab kulkil 6m pealt, aga poole päeva töötamisega krutib ennast kuskile 100m kanti. kui za uuesti käivitada, on jälle norm suurus, kuid hakkab jälle kasvama.
googeldasin kah selle kohta, sain targemaks ainult niipalju, et mina pole ainuke.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mad
Kreisi kasutaja
|
17.08.2004 15:59:06
|
|
|
kasuta keriot. kah tasuta vms.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
17.08.2004 22:12:24
|
|
|
Veel parem, kasuta Sygate oma.Lihtsam tarvitada,kui keriot ja peab ka täitsa edukalt.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
18.08.2004 00:02:13
|
|
|
Khmmm... isiklik arvamus, aga kas pole veidi nõme soovitada mingi teise tulemüüri peale minemist? Mis siis kui Keriol või Sygate'il peaks mingi lekkimine ilmnema, mis siis? Äkki koliks kohe Linuxile? Või veelgi parem: DOSile. Seal lekkeid kergem leida
Samas antud juhul paistab küll nii, et jah, kui tarbid P2P progesi ja muid tõsiseid võrgukasutajaid siis tahab ZA ka hulgaliselt mälu. Ja pikka uptime'i ei pidavat ta kah hästi sööma. Seega oleks vast müüri vahetus tõesti kõikse parem lahendus (enne kui mind nüüd risti lööte tasuks märkida, et mul olid vähemalt *mingidki* argumendid )
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
18.08.2004 08:08:59
|
|
|
Seda küll. Lisaks lendas mul aeg- ajalt õhku True Vector. Lõpuks sai sest villand ja panin Kerio, mis on mälusõbralikum ja pole veel müstiliselt õhku lennanud.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
21.08.2004 08:54:58
|
|
|
kerio oli jah mälusõbralikum ise aga vahetasin selle just ZA vastu
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|