Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  probleem videoLAN client'i ja subtiitritega märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sarvik
HV kasutaja
sarvik

sõnum 07.08.2004 14:37:51 probleem videoLAN client'i ja subtiitritega vasta tsitaadiga

BSplayeris näitab subtiitreid normaalselt, aga videoLAN clientiga on tiitrid filmist 10-20 sekundit ees. Olen küll sedetes proovinud seda "delay subtitles" võimalust, aga ükskõik mis aeg sinna panna, abi sellest ei ole. Kas keegi oskab soovitada kuidas asja korda saaks?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pansomon
HV vaatleja

sõnum 10.08.2004 23:27:29 Re: probleem videoLAN client'i ja subtiitritega vasta tsitaadiga

sarvik kirjutas:
BSplayeris näitab subtiitreid normaalselt, aga videoLAN clientiga on tiitrid filmist 10-20 sekundit ees. Olen küll sedetes proovinud seda "delay subtitles" võimalust, aga ükskõik mis aeg sinna panna, abi sellest ei ole. Kas keegi oskab soovitada kuidas asja korda saaks?

kas kasutad 0.7.2-e? ma panin ka just selle rajaka peale ja hakkas sama jama. enne oli mingi vanem ver. ja töötas nigu kulda, ainult vahest jooksis kinni (seepärast ka vahetasin). nüüd tiitritega jama (fps delay vabsee ei aita ja teine ainult delayb, st. kasu pile) ja otsin vana versiooni, mida tagasi panna - loodan, et 0.6.2 töötab paremini.

kui keegi uue VLC-ga kokku puutunud, siis võiks ka siinkohal oma kogemusi jagada!

ja nüüd ka teisest vallast küsimus - miks mu arvutil enam muud pleierid ei taha töötada? veel aastake-paar tagasi näitasid nii mplayer kui ka bsplayer ilusti kõike, nüüd aga läägivad. ainus, millega filme saab vaadata on vlc ja sel nüüd ka subbid hakkasid jamama. koodekeid olen ilusti uuendanud omastarust (nimo lite on okei?)... muidu probleemi poleks, aga see vlc ka ei tööta nii kui peaks, pealegi ei saa seal tiitrite suurust muuta icon_sad.gif ahjaa, arvutiks on 350 P2 ja opsüsteem on w98. kas seal võib olla koer peidetud? kuigi olen juba aastaid selle konffiga kõiki divx-e vaadanud, miks siis nüüd äkki?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  probleem videoLAN client'i ja subtiitritega
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.