praegune kellaaeg 06.08.2025 11:58:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
24.10.2004 23:51:22
Kuidas oleks voimalik teha et oleks vcd ja audio cd uhes koos |
|
|
Mul oleks vaja teha vcd mis sisaldaks siis videosi ning slaidi showd. Tahendab kui inimene paneb selle plaadi kas arvutisse voi monesse mangijasse siis laheb kaima ning tuleb menu ette ning inimene saab seal pilte vaadata ning videosi vaadata.
Aga kui inimene paneb selle cd cdmangijasse siis mangib audio faile.
pohimotteliselt tean kuidas neid kahte asja teha aga kuidas neid panna uhe plaadi peale ei tea. ning kas nad tootaksid pohimotteliselt. Kas selline variant toimiks kui ma teeksin alguses cd audio omaks ning parast puuaksin lisada vcd failid plaaidile. Kas koik toimiks nagu vaja oleks.
onn kellelgi aimu
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mehaanic
Aeg Maha 2a

|
25.10.2004 01:49:33
|
|
|
siis tee vcd pane pildid ka sisse InterVideo WinDVD Creatoriga saab seda teha ja piltidele aja ka peale panna mis aja tagant pilte vahetab ja video saab ka algusesse panna neroga saab muidu eraldi mingi cd teha kuhu saab vcd ja data eraldi peale panna aga see ei hakka dvd mängijate peal tööle ainult arvutis toimib pealegi kui teed Creatoriga mängib pilte ka nendes dvd mängijates kus ei ole jpeg piltide toetust
8)
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|