Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rosco
HV kasutaja
|
04.08.2004 12:24:05
Videolt heli võtmine |
|
|
Kas see on kuidagi võimalik,et mingilt videolt kuidagi heli rippida,sest tahaks üht lugu mis taustaks mängib,aga ei oska selle nime kuskilt leida.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
uzz
HV kasutaja
|
04.08.2004 12:28:12
|
|
|
Rippimise teel saad muusika küll pildist eraldada, aga loo nime sealt nüüd küll välja ei loe.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
McFly
HV vaatleja
|
04.08.2004 12:28:15
Re: Videolt heli võtmine |
|
|
link :: VirtualDub abix
rosco kirjutas: |
Kas see on kuidagi võimalik,et mingilt videolt kuidagi heli rippida,sest tahaks üht lugu mis taustaks mängib,aga ei oska selle nime kuskilt leida. |
a nime muidugi VirtualDub ei tuvasta
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rosco
HV kasutaja
|
04.08.2004 15:14:47
Re: Videolt heli võtmine |
|
|
McFly kirjutas: |
Kas see on kuidagi võimalik,et mingilt videolt kuidagi heli rippida,sest tahaks üht lugu mis taustaks mängib,aga ei oska selle nime kuskilt leida. |
a nime muidugi VirtualDub ei tuvasta |
Hmm..ma kas seletasin siis valesti või saite te valesti aru,aga selle pärast ma tahangi seda lugu sealt rippida,kuna nime ma ei tea,kui ma nime teaks siis otsiksin selle ju kuskilt netist . Kuda ma seda virtualdubiga teha saaks,tsipa uurisin seda proge aga sellist võimalust ei leidnud..
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
04.08.2004 15:54:26
|
|
|
aga sa salvesta natuke seda muusikat näiteks sound recorderiga ja pane veebi üles, niikuinii keegi teab, mis lugu see on. (mina näiteks pakun ilma kuulamatagi, et see lugu on on "nuttin no-go-so", sest seda lugu küsitakse sellistest küsimustest umbes 50%)
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
-priit-
HV kasutaja

|
04.08.2004 16:16:02
|
|
|
Aga mis filmiga tegu?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rosco
HV kasutaja
|
05.08.2004 01:18:48
|
|
|
-priit- kirjutas: |
Aga mis filmiga tegu?  |
See ei ole just päris film,vaid BMW kokkutulekust bimmerfest tehtud video,paneks siia lingi,aint jama on selles,et foorum neil hetkeliselt maas,igastahes ei pääse ligi,aga homme panen lingi siis järsku keegi teab lugu.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rosco
HV kasutaja
|
05.08.2004 10:41:51
|
|
|
-priit- kirjutas: |
Aga mis filmiga tegu?  |
See ei ole just päris film,vaid BMW kokkutulekust bimmerfest tehtud video,paneks siia lingi,aint jama on selles,et foorum neil hetkeliselt maas,igastahes ei pääse ligi,aga homme panen lingi siis järsku keegi teab lugu. |
http://chevron.gotdns.org/btcf/Bimmerfest_2004.mpg
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
05.08.2004 10:59:29
|
|
|
kas sa filmi väiksemaks teha ei saa või ainult sellest mingit tükki välja lõigata? kahtlen, et neid inimesi on just palju, kes viitsiks 53 MB klippi alla laadima hakata ainult sellepärast, et mingit lugu kuulata. kordan oma soovitust - salvesta mingi suvalise heliprogrammiga lihtsalt natuke selle klipi taustaheli ja pane see veebi üles
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|