praegune kellaaeg 18.06.2025 05:30:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
belynea
HV vaatleja
|
05.08.2004 00:28:20
windowsi installimisel ei tunnista kõvaketast |
|
|
Nii. Soetasin hiljuti uue arvuti. Poes topiti täieliku isetegevuse käigus sellele peale XP evaluation versioon. tahaks õiget XP prod peale lasta, aga selle installimisel tekivad probleemid. Nimelt panen masina CD\lt bootima ning sellega ta saab hakkama, aga siis ütleb, et põhimõtteliselt mul nagu pole üldse kôvaketast. Nu aga see krdi XP evaluation ju töötab, vint ju järgi. Milles probleem? Vint on muidu Samsung SP1213C. Kas keegi oskab öelda, et on siin äkki midagi tegemist SCSI/ga? Pöhimötteliselt ega ma sest asjast suurt ei jaga, aga installi alguses küsib midagi SCSI installi kohta. Mida ma peaksin tegema?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
darzik
HV veteran

|
05.08.2004 03:48:58
|
|
|
See 1213C on SerialATA ketas Sul, onju.... siis on probleemi lahenduseks otsida masinaga kaasa tulnud meedia hulgast SATA draiverite installiflopi, pressida win'i installi alguses, siis kui küsitakse selle SCSI kohta, F6 ja anda masinale see flopi hambusse ning jätkata loogiliselt/loominguliselt
... ja tegelikult on ilus kasutada otsingut, sellest konkreetsest probleemist näiteks on siin palju kordi juttu olnud juba
edu...
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|