praegune kellaaeg 20.06.2025 19:26:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rastix
Kreisi kasutaja
|
27.07.2004 22:59:24
kas viirus? |
|
|
taskmanageris istub kaks kahtlast faili, mille päritolu ma ei tea.
Ati2vid.exe
Msmr32g.exe
Ketta pealt neid faile ei leitud, registris kustutasin kõik nendega seostuva ära ja msconfigus, startupi alt koristasin linnukese nende failide eest ära, kuid see ei aita. Kurat nagu nokk kinni, saba lahti. Täiesti müstilised failid.
googeldamine, ega ka mõne muu otsingumootori kasutamine neid faile ei leidnud. Samuti olen tuuslanud välismaistes turvafoorumites, kuid jälle no information.
PS. Peale seda kui tele2 starmani poolt üle võeti, näitab tulemüür umbes 50 sissetungimis katset minutis
Oskab keegi avitada?
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
28.07.2004 07:52:56
|
|
|
a) kasuta mõnda *mõistlikku* startup manageri mis näitab otse ära kus laetud fail täpselt asub (ise ma siin muudkui promon CodeStuff Starterit, aga eks ole teisigi)
b) tegu ei ole sissetungimisega, vaid lihtsalt üritatakse su arvutiga ühendust saada. Põhjuseid on hulgaliselt: Starmani võrgus levivad ussid, su enda jooksutatud P2P proged millega üritatakse ikka veel ühendust saada jne. Ei tasu nende katsete pärast muretseda.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUNU
HV kasutaja

|
28.07.2004 11:21:14
|
|
|
Ati2vid.exe - mingi graafikakaardi proge; Msmr32g.exe messengeri. (msn) , kahjutud.
_________________ Kõike kah ei tea... |
|
tagasi üles |
|
 |
Eser
HV veteran

|
28.07.2004 11:42:20
|
|
|
atisaast ja kui meeserit kasutad siis kõi ok
sissetungimine.. no vaata olneb seadetest
võrguliiklus ju kahepoolne....
_________________ Must, ja karvane ! |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastix
Kreisi kasutaja
|
29.07.2004 00:35:57
|
|
|
messenger on msnmsgr.exe ja ATI videokaarti ega sellega seonduvat arvutis pole.
registry näitab ati2vid kohta ATI VIDEO REGKEY ja msmr32g kohta Microsoft Update Virtual Machine.
Ma olen enam kui kindel, et tegemist on mingit uut tüüpi viirusega, mille kohta netis inf veel puudub.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|