Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  formatc xp 1 kettale ilma floppyta märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
fatman
HV vaatleja
fatman

sõnum 26.07.2004 12:31:38 formatc xp 1 kettale ilma floppyta vasta tsitaadiga

mul on selline mure mul on arvutil kõvaketas 2 jaotatud c-kettal on windows ja d-kettal muu stuff.ma sooviksin teha formatit ainult windowsi kettale nii et d kettal jääksid asjad alles .PS mul pole floppy seadet kas on üldse ilma selleta võimalik format c teha. Palun aidake pole varem üldse formatc ise teinud !!!!!
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.07.2004 12:44:33 vasta tsitaadiga

Risk on olemas, et XP keerab end ise piix, aga muidu plaadilt bootides saab seda teha küll jahh.
Kommentaarid: 655 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 508
tagasi üles
fatman
HV vaatleja
fatman

sõnum 26.07.2004 12:45:35 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Risk on olemas, et XP keerab end ise piix, aga muidu plaadilt bootides saab seda teha küll jahh.

aga äkki seletaksite sammhaaval kuidas seda formatc teha sest ple seda ise kunagi teinud.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 26.07.2004 12:46:44 Re: formatc xp 1 kettale ilma floppyta vasta tsitaadiga

fatman kirjutas:
mul on selline mure mul on arvutil kõvaketas 2 jaotatud c-kettal on windows ja d-kettal muu stuff.ma sooviksin teha formatit ainult windowsi kettale nii et d kettal jääksid asjad alles .PS mul pole floppy seadet kas on üldse ilma selleta võimalik format c teha. Palun aidake pole varem üldse formatc ise teinud !!!!!
Nii saab, et kasutad selleks mõnda bootivat CD-d, näiteks oma wxp originaal CD-d. (lisanäpunäiteid leiad vanadest teemadest, neid on olnud piisavalt.)
Teine võimalus on, et win installitakse kahele eraldi partitsioonile, siis saab kah teisele neist formatit teha ja uuesti peale installida bootides ainult kõvaketta pealt.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.07.2004 12:49:19 vasta tsitaadiga

Raske sammhaaval seletada, kui parajasti asi omal käigus pole,aga umbes nii...
Proovid XP plaadilt bootida, kui ei saa, siis pead BIOSes määrama CDseadme esimeseks.
Siis boodib üles ja jälgid hoolikalt juhiseid. Seal on võimalused kõik välja toodud. Teed ainult omad valikud.
Kommentaarid: 655 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 508
tagasi üles
fatman
HV vaatleja
fatman

sõnum 26.07.2004 12:51:12 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Raske sammhaaval seletada, kui parajasti asi omal käigus pole,aga umbes nii...
Proovid XP plaadilt bootida, kui ei saa, siis pead BIOSes määrama CDseadme esimeseks.
Siis boodib üles ja jälgid hoolikalt juhiseid. Seal on võimalused kõik välja toodud. Teed ainult omad valikud.

ok tnud eks ma proovin midagi häkkida aga pakun et lasen kellelgil targemal selle ä teha .praem karta kui kahetseda
tagasi üles
fungus
HV kasutaja

sõnum 26.07.2004 12:55:02 vasta tsitaadiga

Sul xp plaat endal olemas icon_question.gif
Kui on siis pane plaat arvutisse tee restart ja siis ta peaks hakkama peale ketaste tuvastamist sulle mingit sellist teksti umbaes näitama, et:Boot from CD ...... või midagi sellist need punktid seal taga hakkavad edasi tiksuma ja kui vajutad mõnda klahvi läheb ta xp Setupi.
Kui ta restarti tehes ei booti plaadi pealt vaid läheb otse windowsi siis pead tegema uue restardi ja kohe alguses Del klahvi muljuma. Siis tuleb biose setup ette ja sealt pead üles otsima bootimise järjekorra(peaks olema vasakus reas tavaliselt mingis 2 või 3 menüü grupis) ja sealt valid First boot device CD-ROM.
Kui sinna maale jõuad või kui hakkama ei saa võta uuesti kontakti. icon_rolleyes.gif

Edit:Üks asi oli valesti kirjutatud icon_redface.gif

Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
fatman
HV vaatleja
fatman

sõnum 26.07.2004 13:00:43 vasta tsitaadiga

fungus kirjutas:
Sul xp plaat endal olemas icon_question.gif
Kui on siis pane plaat arvutisse tee restart ja siis ta peaks hakkama peale ketaste tuvastamist sulle mingit sellist teksti umbaes näitama, et:Boot from CD ...... või midagi sellist need punktid seal taga hakkavad edasi tiksuma ja kui vajutad mõnda klahvi läheb ta xp Setupi.
Kui ta restarti tehes ei booti plaadi pealt vaid läheb otse windowsi siis pead tegema uue restardi ja kohe alguses Del klahvi muljuma. Siis tuleb biose setup ette ja sealt pead üles otsima bootimise järjekorra(peaks olema vasakus reas tavaliselt mingis 2 või 3 menüü grupis) ja sealt valid First boot device CD-ROM.
Kui sinna maale jõuad või kui hakkama ei saa võta uuesti kontakti. icon_rolleyes.gif

Edit:Üks asi oli valesti kirjutatud icon_redface.gif

ütleme et ma olen sinna maani jõudnud mida ma siis edasi teen .
tagasi üles
fungus
HV kasutaja

sõnum 26.07.2004 13:13:19 vasta tsitaadiga

sealt maalt hakkab ta sul igasuguseid asju laadima...jne
1. peaks tulema menüü kust saad valida vist mingi 3 asja vahel. Sealt valid mingi fresh või new installatin või midagi taolist oli(seal peaks veel olema mingi Repair variant ja midagi vist oli veel.
2.tuleb litsentsi ette vajuta F8
3.Vist peakski tulema see leht kus on sinu Partitsioonid ees.
4.Kui tahad C: ketast täitsa ära formattida siis mina kasutan tavaliselt seda varianti, et kustutan vana partitioni alt ära ja teen uue selle asemele. Peaks kiiremini saama. Seal on kõik samm haaval kirjas mida teha, kui inglise keelt oskad siis saad hakkama ma arvan.

kogu jutt on peast pandud nii et ärge näkku lööge kui midagi valesti kirjutasin.

Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  formatc xp 1 kettale ilma floppyta
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.