praegune kellaaeg 22.06.2025 18:49:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Maximus_991
HV kasutaja
|
08.07.2004 09:58:12
Suur jama on |
|
|
Nii kui arvuti käima panen ja netti ühendab, siis hakkab jama pihta, pidevalt viskab neti lehe mitte aktiivseks ja üritab midagi ette manada. hiir läheb lolliks siis. kasutan ad aware, spybot and destroy, spysweeper, spy blaster , aga ei leia nad miadgi kahtlast. Norton antivirus ka ei leia . Kas peaks siis kõik win maha laskma ja uuesti peale installima ?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
08.07.2004 10:29:57
|
|
|
Ära püüa oma interpretatsiooni anda asjale, vaid täpselt kirjeldada, või pilti näidata.
Kahju küll, aga ka sina ei oska probleemi kirjeldada sõnadega.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atren
HV vaatleja
|
08.07.2004 11:16:32
|
|
|
Mis ühendus, op sys ja IE versioon?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maximus_991
HV kasutaja
|
08.07.2004 12:12:46
|
|
|
Op süsteem on XP ja IE on 5.0. Lähemalt kirjutades siis, ma kasutan sellist programmi nagu no-ads, millega saad keelata aknad ära , mis ette hüppavad. Sinna on lisatud juba suht palju. Probleem on siis selles et teatud hetkel kui hiir ja klaviatuur lähevad lolliks ( hiirel vasak nupp täidab parema nupu funktsiooni ja klaviatuuril numbrite asemel tuleb sümbolid, kui vajutada shifti all või siis suured tähe tulevad kui caps locki peal ei ole).Kui ma netis kas või HinnaVaatlust loen, siis viskab selle akna järksu mitte aktiivseks, nagu siis kui mingi uus aken ees on, aga mul uut akent ette ei viska, sest ilmselt on tegu sellise aknaga, mis on no-adsis keelatud. Vahest on visanud ka --WEB DIALOG-- aken, mis midagi ei näita ja seda keelata ka ei saa. Kui modemi juhtme seinast tõmbasin, siis hiir ikka jupsis, kui vajutasin ühe ikooni aktiivseks läksid kõik aktiivseks .
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
08.07.2004 12:31:11
|
|
|
Vaata kui kenasti saab räägitud
Ma ei tea, aga äkki saad "no-ads" tühjaks teha?
Eeldusel, et jama tekitab tema.
Hiir ja klaver mõlemad poltergaisti panevad, siis ehk ikkagi nõitaksid ka, mis programmid sul töötavad, kuigi adaware ei leia midagi ülesse.
Eemalda kõik peale viirusetõrje ja ka spaywotserid, kui on. Proovi kuidagi.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|