Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
extacy123
HV vaatleja

|
30.06.2004 09:10:35
Ei tea kas uus superviirus või lihtsalt kala? |
|
|
Emn ...
Sain eila endale Starmani ühenduse ja pelasin peale tööpäeva Quaket veits internetis ja nii kui IE käima lõin hakkas jama pihta...
Iga 10 seki tagant tuli ühendust refressida, sest toru lihtsalt rebiti käest ära. Näha oli ilusti, et paketid liikusid, aga mulle ütles ping et request timed out. Commview näitas kahte saiti kuhu koguaeg midagi saadeti portidelt 53 ja 138.
Lasin kohe Nod32 ja AV ja spyboti ja adawarega masina põhjalikult üle ja ei mingit tulemust, mitte midagi ei leitud.
Panin siis Zonealarmi peale ja üritasin lihtsalt asja suhtlemise ära keelata, aga mitte muffigi ei saanud tehtud....
Starmanist öeldi kah hästi... Mul netti polnud ja helistasin sinna - sealt soovitati, et tõmba www.free-av.com endale viirusetõrje ... dooh
Viimases lootuses krabasin voodialt välja oma vana Chronose Broadband routeri, mille vahelepistmisega sain neti stabiilseks ja commview kah ei näidanud enam tundmatut uploadi....
Ei tea milles kala võib olla???
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
phoenix
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
extacy123
HV vaatleja

|
30.06.2004 13:40:47
|
|
|
Kusjuures ma kahtlustan kah seda, aga imelik on see, et miks ta mu broadband routerist edasi ei liigu...
Imelik on see, kuidas ta toimib, mingit kasu sellest hax0r!d küll ju ei saa, kui traffic lihtsalt mu käest ära võetakse.
Jälgivad seda, kuidas ma meeleheitlikult viiruseid taga ajan ja firewalli paigaldan?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deep Fury
Kreisi kasutaja

|
30.06.2004 14:44:47
|
|
|
extacy123 kirjutas: |
Imelik on see, kuidas ta toimib, mingit kasu sellest hax0r!d küll ju ei saa, kui traffic lihtsalt mu käest ära võetakse.
|
Sa vist ei tea mida tähendab sõnaühend DDoS Mine vaata mida see tähendab
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
extacy123
HV vaatleja

|
01.07.2004 08:48:03
|
|
|
Seda et ma olen kursis küll sellega, aga DDos ei haara endale tervet ühendust, vaid jälgib seda ja on võimalik "kaugjuhtimine".
Miks peaks tegema sellise remote tooli, mis lihtsalt ei lase netti?
Kusjuures kui ma iga 10 seki tagant uue ühenduse tegin, saavutasin max kiiruseks 200 kb/s ... iseenesest üllatav, sest mul on mikro pakett.
Ei tea kas siis Starmani netikiiruse piirangust on võimalik kõrvalehiilida?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deep Fury
Kreisi kasutaja

|
05.07.2004 13:51:15
|
|
|
extacy123 kirjutas: |
Seda et ma olen kursis küll sellega, aga DDos ei haara endale tervet ühendust, vaid jälgib seda ja on võimalik "kaugjuhtimine".
|
Oled valesti kursis
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|