Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aegir
HV veteran

|
13.06.2004 21:45:39
k: Arvuti imelik käitumine |
|
|
Prose on Duron 1600, emaplaat Jetway 830CH. Panin prosele WhisperRock IV jahuti. Käivitamisel hakkas kohe pasundama, et jahuti pole korralikult peal. Peale kolmandat restarti enam ei ütle. Vahetasin radika peal oleva ventika ära. natuke nõrgema. Jahutab küll ( kui ükskord tööle hakkab arvuti). Vajutan Powerit. Tuled hakkavad põlema, aga edasi asi ei toimu midagi. Kuvaril tuluke vilgub ainult. Shut down 4-7 korda. ja asi toimetab jälle. Nüüd on hakanud windows kinni jooksma. Milles asi võib olla?
_________________ HV teeb ka ahvist inimese. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
13.06.2004 21:52:07
Re: k: Arvuti imelik käitumine |
|
|
Aegir kirjutas: |
Prose on Duron 1600, emaplaat Jetway 830CH. Panin prosele WhisperRock IV jahuti. Käivitamisel hakkas kohe pasundama, et jahuti pole korralikult peal. Peale kolmandat restarti enam ei ütle. Vahetasin radika peal oleva ventika ära. natuke nõrgema. Jahutab küll ( kui ükskord tööle hakkab arvuti). Vajutan Powerit. Tuled hakkavad põlema, aga edasi asi ei toimu midagi. Kuvaril tuluke vilgub ainult. Shut down 4-7 korda. ja asi toimetab jälle. Nüüd on hakanud windows kinni jooksma. Milles asi võib olla? |
Äkki vigastasid proset kui jahutit vahetasid ??
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
13.06.2004 22:30:50
|
|
|
No kui sa radika peal olevat ventikat vahetades suudad prosele viga teha, siis oled sa küll lahe ajugeenius
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aegir
HV veteran

|
13.06.2004 23:02:57
|
|
|
ma tõesti pole maininud, et ma oleksin vigastanud. Ma olen palju arvuteid kokku pannud. Aga sellise asjaga puutun esimest korda kokku
_________________ HV teeb ka ahvist inimese. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
13.06.2004 23:44:57
|
|
|
Emaplaadi temp. sensorid viga saanud võibolla
staatiline elekter
Aga k'rat teab - (ma ei tea)
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
13.06.2004 23:48:10
|
|
|
kempi kirjutas: |
No kui sa radika peal olevat ventikat vahetades suudad prosele viga teha, siis oled sa küll lahe ajugeenius  |
Kle sa ikka esimest postitust mõttega ka lugesid ve ? On ju öeldud et pani WR IV peale ja vahetas ventika...
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
13.06.2004 23:51:29
|
|
|
raido357 kirjutas: |
kempi kirjutas: |
No kui sa radika peal olevat ventikat vahetades suudad prosele viga teha, siis oled sa küll lahe ajugeenius  |
Kle sa ikka esimest postitust mõttega ka lugesid ve ? On ju öeldud et pani WR IV peale ja vahetas ventika... |
Ai krt - seda asjaolu ei pidanud silmas kui postitasin. Enivei sry.
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|