praegune kellaaeg 23.06.2025 02:04:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Juss71
HV kasutaja

|
02.06.2004 15:36:05
Viirus? |
|
|
Nimelt on siis viimasel kahel päeval mu arvuti pidevalt jamanud.Tegelt muutus asi kahtlaseks juba 5 päeva tagasi, aga nüüd asi juba täitsa käest ära.
Nimelt teeb mu arvuti täitsa iseseisvalt restarte(õigemini shutdowne ilma mitte midagi ütlemata).Ja seda täitsa lambist.Nii, et 2 minutit töötab-shutdown, siis jälle töötab-shutdown.Nii ma siis istungi siis wordis ja kirjutan seda teksti pidevalt savedes.Huvitav on asja juures see, et kui näiteks proovisin HV foorumis seda teksti kirjutada siis kohe peale esimest tähte shutdown, Wordis aga kirjutan, midagi ei juhtu peale selle, et peale igat sõna ütlebdo you want to save
, kui cancel siis kõik toimib wordis, kui ok või no siis shutdown.Selline huvitav avastus siis.Ise kohe kahtlustasin/kahtlustan seda uut Sasser nimelist wormi.Aga ei midagi, kõik sasseri teemas antud lingid, miski ei aidanud.Ei stinger,windoosa see sasseri maha võtmise julla ega mcafe(või mida iganes) maha võtmise proge.Samuti ei tunnistanud asja ka Norton.Veel otsisin seda adserve nimelist faili mille ta pidi kirjutama(viirus)-mitte midagi.Samuti ka Taskmanageri pole midagi uut juurdre tekkinud.Oskab keegi aidata.Vabandust natuke pika teksti pärast
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
geek
HV kasutaja
|
02.06.2004 16:49:31
|
|
|
:-|raske juhus.äkki toiteplokk jamab
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
02.06.2004 21:17:23
|
|
|
geek kirjutas: |
:-|raske juhus.äkki toiteplokk jamab  |
Ei tea jah, äkki tõesti.Aga kas siis sel juhul arvuti ennast kohe ei peaks välja lülitama, nagu kui tõmbad voolu tagant ära?Aga mul teeb just ilusti shut downi .Kuigi, praegu pole vist oma 2 tundi shut downi teinud .Eks siis ootame..vaatame mis juhtub....
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|