Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dani
HV vaatleja
|
24.05.2004 15:56:57
Kas admin on mu arvutis? |
|
|
Mul küsimus selline, et kuidas teada saada, kas administraator vaatab minu arvutit või mitte? Olen piiratud õigustega win2k arvuti taga ja vahel on kahtlus, et adminn läbi LAN-i mu arvutit vaatab. Olen kuulnud, et ta on võimeline minu arvuti pildi oma arvutisse saama. On see võimalik? Ja kuidas sellist õiguste rikkumist killida? Mis asju task managerist kinni panna jms. Tänud vastajatele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
dani
HV vaatleja
|
24.05.2004 16:13:05
|
|
|
nojahh, mul neid siin lahti üle 50-e, ja seda startupis. Ma ei oska nendest lühenditest miskit välja lugeda:-(
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
24.05.2004 16:18:52
|
|
|
aga paste siia mis sul seal ons siis ... Ex meie oskame
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it  |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
dani
HV vaatleja
|
24.05.2004 16:26:59
|
|
|
huh, ta ei lase mul neid selectida. Kas printscreen aitab ja kui aitab siis kuhu ta selle faili salvestab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nganasan
HV kasutaja

|
24.05.2004 16:30:22
|
|
|
printscreen ja paintis paste, siis saad juba salvestada sinna kus tahad
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.05.2004 16:38:49
Re: Kas admin on mu arvutis? |
|
|
dani kirjutas: |
Mul küsimus selline, et kuidas teada saada, kas administraator vaatab minu arvutit või mitte? Olen piiratud õigustega win2k arvuti taga ja vahel on kahtlus, et adminn läbi LAN-i mu arvutit vaatab. Olen kuulnud, et ta on võimeline minu arvuti pildi oma arvutisse saama. On see võimalik? Ja kuidas sellist õiguste rikkumist killida? Mis asju task managerist kinni panna jms. Tänud vastajatele. |
Emb-kumb, kas adminnil on õigus seda jälgimistööd teha ja sel juhul on käesolev teema ebaeetiline (HVF-i mittesobiv) või vastasel juhul tuleks teavitada adminni enda ülemust.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|