Ei, mitte seda. Lihtsalt üldine pädevus on masendav. Blacklist (vähemalt esimese hooaja põhjal) on parim näide sellest. Ilma Raymondita võiks FBI oma uksed kinni panna kui kõik agendid sellised on.
Samamoodi mingi täielik rumalus kurjategijatega suhtlemisel ja nende kinnipidamisel jne. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sooty, tänks hea nipi eest
Lihtsalt viimasel ajal tuleb niipalju neid korraga, et häirib päris kõvasti juba. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Olles vaadanud paljusid koomiskisarju, rohkem küll Marveli värki: Legends of Tomorrow, Agents of Shield, Agent Carter, Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist, The Punisher, The Defenders, Runaways, Inhumans siis pean ütlema, et Gifted on jätnud (siiamaani) hoopis positiivsema mulje kui paljud eelloetletud.
Fox'i sari X-Men'i universumis. Kuna aga tegu on Foxi sarjaga, mis mulle meeldib, siis varsti saab ilmselt kinga. _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Olles vaadanud paljusid koomiskisarju, rohkem küll Marveli värki: Legends of Tomorrow, Agents of Shield, Agent Carter, Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist, The Punisher, The Defenders, Runaways, Inhumans siis pean ütlema, et Gifted on jätnud (siiamaani) hoopis positiivsema mulje kui paljud eelloetletud.
Fox'i sari X-Men'i universumis. Kuna aga tegu on Foxi sarjaga, mis mulle meeldib, siis varsti saab ilmselt kinga.
Seni üks, kus karjuvad lollused näkku ei karga jah. Kergelt Heroes-hõnguline nagu.
Küllap üheks põhjuseks on see, et siiani mingit "teadust" pole üritatud panna. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Fox'i sari X-Men'i universumis. Kuna aga tegu on Foxi sarjaga, mis mulle meeldib, siis varsti saab ilmselt kinga.
Seni üks, kus karjuvad lollused näkku ei karga jah. Kergelt Heroes-hõnguline nagu.
Küllap üheks põhjuseks on see, et siiani mingit "teadust" pole üritatud panna.
Mul jäi praegu 3. episoodi peal pooleli. Kuidagi väga etteaimatav, klišeelik ja igav... Kas läheb paremaks?
Mul jäi praegu 3. episoodi peal pooleli. Kuidagi väga etteaimatav, klišeelik ja igav... Kas läheb paremaks?
ei tea, täna neljas osa _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Tänapäeval on igas seebis vähemalt 1 pedik....muidu nad vist ei vaataks neid _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tunnistan ausalt, et ei ole järjekindlalt alates esimesest jälginud seda. Mingeid osasid olen näinud - esimest kindlalt, aga edasi ei tea, milliseid olen näinud ja milliseid mitte. Need, mida näinud olen, on sisuliselt Heroes kloon olnud - teised näod ja teine stsenaarium, aga üldjoontes on kõik väga sarnane. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Tunnistan ausalt, et ei ole järjekindlalt alates esimesest jälginud seda. Mingeid osasid olen näinud - esimest kindlalt, aga edasi ei tea, milliseid olen näinud ja milliseid mitte. Need, mida näinud olen, on sisuliselt Heroes kloon olnud - teised näod ja teine stsenaarium, aga üldjoontes on kõik väga sarnane.
Täpselt minu mõte. (Aga vahe on ehk selles, et Heroes meeldis mulle siis, kui ma veel põhikooli-jupats olin. EDIT: See ei ole kommentaar kellegi maitseeelistuste kohta (ehk no offence, palun ))
hakkasin lethal weaponit vaatama ja teises osas esimesel hooajal oli selge seos GTA5'ga, mitte story wise vms
aga GTA V tegelane frankline, neeger, elas sarnases majas ja nägi väga sarnane ka defaultis välja
see maja oli äratundmiseni sarnane
ilmselt küll maja, mida renditaksegi filmide jaoks välja ja lihtne kokkusattumus, kuid lõikas kohe mällu _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.