Huvitav astumine. Mida muidu linxi all kasutad. LMMS'i ?
Noh, kuidas seda nüüd kõige viisakam seletada oleks..
Ma lihtsalt avastasin, kui hästi FL Studio wine'i peal jookseb
Kuna mingeid sünte pole veel viitsinud peale keevitada, on antud loos kasutatud vaid out-of-the-box vahendeid, sh. 3xOsc
Lugu sai kokku laotud in-ear klappe kasutades. Eile õhtul kuulasin seda ühest 2.1 süsteemist, mis tegi bassi umbes 10x koledamaks. _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Mortheus,
Ok, hakkame siis pihta. Proovin siis mõned asjad välja tuua üritades kõrvale jätta asjaolu, et mulle sellised lastelaulud ei meeldi. (Loen lastelaulude kategooriasse kõik Skrillexi ja analoogsed kassiväntsutamiste lood). See läbiv terav sae-saund on häiriv, kuna ta on teistest asjadest läbilõikavalt üle. Jääb mulje nagu kõrvalmajas käiks mõnus tantsupidu, aga naaberkorteris keegi teeb remonti, mis takistab mul selle muusika kuulamist. Mingi asi mind häirib veel, aga ma ei tea, kas suudan seda sõnadesse panna. Võibolla siis sedasi, et need sämplid (on sämplid?) või siis genereeritud sünt on liiga puhas ja terav. Kuidagi liiga steriilne. Onu poolt hõisatud "Huh" on minu jaoks vastuoluline, kuna teeb igast loost sellise juustuse hitivabriku toote (nagu ka sämplitena kasutatav hüüe "Go!" ja "english horn"). Aga siin loos see "Huh" isegi meeldis. Ning lugu ei tundunud tervikuna vaid mingi segase seitmse eri loo mash-up'ina, mida küll võiks kasutada mingis reklaamklipis, kuid sel juhul peaks seda tunduvalt lühemaks kärpima, et see mash tuleks kohe ja kiiresti, et mõjuda. Muidu liiga veniv. Aga jõudu tööle _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
Lastelaul on järelikult sulle siis Elektrooniline Tantsu Muusika (EDM)
Ei, nagu enne öeldud, siis Skrillexi stiilis kassiväntsutamine . Olen oma elu jooksul elektroonilisest muusikast risti ja rästi ning ka tagurpidi hästi läbi käinud juba ajast, kui seda meest polnud vist nende vanematel plaaniski veel, kuid sellist ängi tekitavat variatsiooni nagu see ma üle paari korra kuus kuulata ei suuda : ) _________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6
Torkan ka ühe siia, midagi väga erilist oodata pole vaja sest suht vähe tegelen sellega aga kui midagi valmis saan siis olen uhke selle üle
DnB moodi katse:
http://youtu.be/HaFkEeV9i20 _________________ Mess with the best, die like the rest!
Love Sex Dreams on teistmoodi meloodiline breakbeati lugu, mis on serveeritud omapäraselt kõlavate instrumentidega ja sagedustega.
http://www.youtube.com/watch?v=OuvhnidNOkQ
Love Sex Dreams on teistmoodi meloodiline breakbeati lugu, mis on serveeritud omapäraselt kõlavate instrumentidega ja sagedustega.
http://www.youtube.com/watch?v=OuvhnidNOkQ
Selline tunne nagu 2 helifaili oleks mängima pandud korraga, mõlemad erineva tempoga. Meloodilise osa oleks võind ära muteda dnb ajaks, siis kannataks vähemalt kuulata.
nokats, see on super on see pulkadega pekstud või arvutis kokku klõbistatud? _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.