|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
aise
HV Guru

|
13.01.2009 12:22:25
|
|
|
| kas siis PS3 peale tuleb ka? kuskohast info pärit?
|
|
| Kommentaarid: 189 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.01.2009 12:47:07
|
|
|
Mängu tootja ise reklaamib et töötab mingi konsooli versiooni kallal. Oletatavasti tuleb konsoolile omapärane võitlus stiil a'la ninja gaiden vms
konsooli viga ongi see et nuppe vähe ja sellepärast korralikud rpg'd sinna ei sobi ega ka tule. dumbed down shit on jura...
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
13.01.2009 13:46:09
|
|
|
| angel kirjutas: |
konsooli viga ongi see et nuppe vähe ja sellepärast korralikud rpg'd sinna ei sobi ega ka tule. dumbed down shit on jura... |
wut?
Oblivion töötab konsoolidel väga hästi, ei ole mingi dumbed down shit. Ja ega Mass Effect'i 360'ne ja PC versioonil kah suurt vahet ei ole (kuigi tegelikult tuli see mäng 360'nele palju varem). Rääkimata JRPG'dest, mis ainult konsoolidel elutsevadki ja ei ole absoluutselt "dumbed down shit".
Pealegi paneks Witcheri vabalt konsoolile ja ei tule midagi nuppudest puudust...
_________________ TALUSILDID |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Iceberg
HV vaatleja
|
13.01.2009 14:33:26
|
|
|
| Dude . kirjutas: |
konsooli viga ongi see et nuppe vähe ja sellepärast korralikud rpg'd sinna ei sobi ega ka tule. dumbed down shit on jura... |
wut?
Oblivion töötab konsoolidel väga hästi, ei ole mingi dumbed down shit. Ja ega Mass Effect'i 360'ne ja PC versioonil kah suurt vahet ei ole (kuigi tegelikult tuli see mäng 360'nele palju varem). Rääkimata JRPG'dest, mis ainult konsoolidel elutsevadki ja ei ole absoluutselt "dumbed down shit".
Pealegi paneks Witcheri vabalt konsoolile ja ei tule midagi nuppudest puudust... |
Oblivion ongi ju dumbed down console shit milles rpg osa suht null ning mass effecti võiks ka rohkem seiklus märuliks pidada.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.01.2009 14:40:23
|
|
|
.... oblivioonu ja mäss olid parajad random map gennniga tehtud fps'id mis omas rpg lõhna.
Konsoolidel on teistsorti "rpg'd" ehk siis turn base tüüpi vms. Ja kaklus oleks mega igav sellisel viisil nagu witcheris käis.... konsooli peal tahaks ikka et 2 nuppu = käed, 2 nuppu = jalad ja siis kargad ning peksad tonte combodega segi.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
13.01.2009 17:50:39
|
|
|
| Iceberg kirjutas: |
wut?
Pealegi paneks Witcheri vabalt konsoolile ja ei tule midagi nuppudest puudust... |
Oblivion ongi ju dumbed down console shit milles rpg osa suht null |
Kuule see ,et Oblivion ei meeldinud sulle vms pole asja point üldsegi ju Point on selles ,et Oblivion omab kõiki rpg elemente ja toimis konsoolidel väga hästi..
_________________ Tere. |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
13.01.2009 18:02:50
|
|
|
.... oblivioonu ja mäss olid parajad random map gennniga tehtud fps'id mis omas rpg lõhna.
Konsoolidel on teistsorti "rpg'd" ehk siis turn base tüüpi vms. Ja kaklus oleks mega igav sellisel viisil nagu witcheris käis.... konsooli peal tahaks ikka et 2 nuppu = käed, 2 nuppu = jalad ja siis kargad ning peksad tonte combodega segi. |
Ei saa nüüd päris aru..
Hea combat -> Mass Effect ja muud.
Kõvad RPG elemendid -> JRPG'd.
Ei ole see Witcher midagi keerulisem, kui teised asjad konsoolidel. Nagu ma juba ütlesin, siis Witcheril küll pole konsoolijaoks liiga palju nuppe...
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.01.2009 19:24:20
|
|
|
menüü süsteem oleks vaja lihtsalt natuke kohandada ja kõik...
kuigi konsooli peal eeldaks siiski et saab combodega pikki molli anda tontidele mitte mingit... click.... click teha. Joystick'iga oleks kuramuse jura ka seda hiirekest vastase kohal hoida ja vajadusel kiiruga kõrval või kaugemal oleval vastasel click'ida... hiirega see osa palju kiirem ja mugavam.
oblivion ei ole rpg. mitte ei meeldi vms ei ole asi aga kui midagi "for super pc gamers" asja mänginud siis on suht hale. Eriti kogu nende leveling/skillide süsteem mis on suht -> fps with sticks. Jah ma panen lampi oblivionis ja fallout3 es skille ja siiani tulen toime. Witcheris pidin ühes kohas sellepärast otsast peale hakkama, et ei mõelnud läbi mis moodi oma "tegelast" skillidega aretada
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
13.01.2009 19:48:26
|
|
|
angel, ma olin seal Outskirtsis tükk aega kinni , kuna mul polnud üht väga vajalikku skilli .
Aga jah , Oblivion mulle meeldis , aga ta päris RPG ei olegi , kuigi seal on RPG elemente suht palju sees .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.01.2009 19:52:23
|
|
|
sees võivad olla aga kui nad suurt tähtsust ei oma siis who gives a F. Mu klassikaline lause -> lõppu boss oli kerge aga sama varustusega metsas sain karu käest tappa.
Witcheris pidi ikka kõvasti vaatama mis skille aretad ja mis "määrdeid" mõõgale paned. + joogid.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
13.01.2009 19:59:51
|
|
|
wut?
Ja ega Mass Effect'i 360'ne ja PC versioonil kah suurt vahet ei ole (kuigi tegelikult tuli see mäng 360'nele palju varem). |
ja ega see mass effect jättiski sellise kaunis kohitsetud mulje, nagu kõik konsoolipordid
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
13.01.2009 20:26:49
|
|
|
angel, sama siin . Ma sain mingi röövli käest kah tappa , aga lõpubossi käest mitte . Seda siis sama varustusega ja sama lvli peal ( vist olin lvl 36 , täpselt ei mäleta ) .
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
13.01.2009 20:54:21
|
|
|
Siis olete püsivamad kui mina. Mul viskas kogu asi kopa ette kuskil 10nda leveli peal. Lõpubossist ei tea midagi.
Witcheri konsoolipordil võiks küll tubli muudatus olla võitlussüsteemis. Kuidagi ei kujuta praegust puldi peal ette (PC peal täitsa lõbus tegelt).
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
24.02.2009 14:55:44
|
|
|
Võtsin lõpuks kätte ja tegin läbi, väga superb oli ikka. Poolakatele kohe +100, ei teadnud et millegi sellisega hakkama saaks. Aga jah, üks lemmikumaid mänge mis mänginud olen Story oli väga hea, atmosfäär oli kah tõesti mõnus, combat system oli vahest nõme aga üldkokkuvõttes oli ikka suht kõva. Mängu lõpp läks väga huvitavaks ja oli ikka mitu päeva tegevus olemas
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.04.2009 20:43:08
|
|
|
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
21.04.2009 21:28:47
|
|
|
| lõpukas oli suht kirves, aga midagi oli sellest puudu, võibolla rohkem avarust oleks võinud olla, ülkokkuvõttes ikkagi hea rpg
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.04.2009 22:01:00
|
|
|
manually interrupting tähendas jah reinstalli
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
21.04.2009 22:19:42
|
|
|
Minu jaoks oli kõige raskem osa Azar Javed, sain mitu korda peksa kuna lõi mind pikali koguaeg ja tegi hullu dammi ,ei jõudnud midagi teha Pärast sain imekombel hakkama, isegi lõpukas polnud vist nii raske mu jaosk. Igatahes jap, viimase aja või üleüldse parim RPG mis mängind olen.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
23.04.2009 15:26:45
|
|
|
| Minu jaoks oligi see Azar Javed k6ige raskem lahing yldse, sest ta harrastas knockdowni, mille eest isegi vastav potion ei kaitsnud.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
23.04.2009 16:28:00
|
|
|
Azar Javed oli jah parajalt raske , ma enam ei mäletagi mis nipiga ma ta lõpuks maha sain .
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.04.2009 16:32:22
|
|
|
ise sain ta maha nagu selle koeragi -> joogid sisse, pilt muutus aeglaseks mingist joogist, iga hetk healisin end. Ja siis andsin täiega minna -> knockout, fire etc + mingid ime mõõga combod. Aega võttis aga asja sai. Mäleta täpselt aga minuarust mul toimis ka see knockout efekt seega kasutasin seda ja kui ta maas siis läksin kallale ja kui ta püsti sai jooksin ringi kuniks "vägi" tagasi tuli
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
23.04.2009 16:37:04
|
|
|
| Kui oblivion RPG ei ole siis mis üldse on
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.04.2009 16:43:04
|
|
|
witcher on rpg, fallout 1 ja 2 on rpg jms. oblivion on... üksluine action fps with swords + ugly faces.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
23.04.2009 22:15:55
|
|
|
| witcher on rpg, fallout 1 ja 2 on rpg jms. oblivion on... üksluine action fps with swords + ugly faces. |
Oeh, jälle sul mingi masendav viha mängude vastu
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
23.04.2009 22:18:14
|
|
|
| Sakurai kirjutas: |
| witcher on rpg, fallout 1 ja 2 on rpg jms. oblivion on... üksluine action fps with swords + ugly faces. |
Oeh, jälle sul mingi masendav viha mängude vastu  |
mitte jälle ,vaid nii ongi
oblivion oli rpg. mitte just väga hea rpg ,aga ta oli rpg.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
23.04.2009 22:31:51
|
|
|
Tegelikult on Oblivion ju vägagi hea rpg, tehnlises mõttes. Kerge moditavus ei lase sellel ju surra.
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
23.04.2009 23:31:10
|
|
|
| Dumbass kirjutas: |
| Tegelikult on Oblivion ju vägagi hea rpg, tehnlises mõttes. Kerge moditavus ei lase sellel ju surra. |
Tehniliselt polnud viga. Aga häiris TESi kohta üllatavalt pealiskaudne lugu ,vähene detailsus ja isikupära. Ehk kõik see mis Witcheril olemas on.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
24.04.2009 00:10:31
|
|
|
ot:
kui TES4'st rääkida siis häiris mind see et jube üksluine oli. asukohtadel nagu individuaalsust polnud. kui leidsid mingi ilusa või huvitava koha siis tavaliselt seal polnud mitte midagi muud huvitavat ega unikaalset. said oma screenshoti kätte ja kõndisid edasi. oleks vbla parem olnud kui oleks maailma map jagatud mingiteks tsoonideks, oleks huvitavam olnud ringi käia (näiteks kõrb, lumine mäestik, pime põlismets, soo jne jne). kui see oleks nii olnud siis ma siiamaani mängiks oblivioni vist.
witcheri kohta kaebusi ei ole. RPG nimetus õigustab ennast igati. sai isegi veidi "rolli sisse elatud."
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
140 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
24.04.2009 08:33:07
|
|
|
| Totu user kirjutas: |
| Tegelikult on Oblivion ju vägagi hea rpg, tehnlises mõttes. Kerge moditavus ei lase sellel ju surra. |
Tehniliselt polnud viga. Aga häiris TESi kohta üllatavalt pealiskaudne lugu ,vähene detailsus ja isikupära. Ehk kõik see mis Witcheril olemas on. |
Seda küll, jah. Witcheris on erinevalt Oblivionist mingi koostisosa X, mis paneb Witcheri kuidagi väga mõnusana ja meeleolukana tunduma. Ei oskagi seda täpselt määratleda aga nii see on.
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
24.04.2009 08:35:09
|
|
|
| Witcheris on erinevalt Oblivionist mingi koostisosa X, mis paneb Witcheri kuidagi väga mõnusana ja meeleolukana tunduma. Ei oskagi seda täpselt määratleda aga nii see on. |
Seksikaardid.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.04.2009 10:43:32
|
|
|
Mis kuramuse masendav viha. Kas on mõtet jällle JÄLLE mul 10000x kirjutada ära pikalt mis seal valesti on? MA ei viitsi lihtsalt enam tühja taguda nagunii ei ole asjast kasu.
Kui oleks masendav viha mängude vastu siis a) ma ei mängiks ühtegi mängu + ei teeks osasid 4x + korda läbi b) ajaks ma ju sama juttu withceri kohta mis minuarust on üks väga hea RPG. Rõhk sõnal HEA.
Traf -> ära unusta paljaid naisi metsas
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
24.04.2009 16:47:08
|
|
|
Tuli kange tahtmine The Witcherit jälle pelama hakata . Aga nüüd ei leia plaati .
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
24.04.2009 19:59:27
|
|
|
Mis kuramuse masendav viha. Kas on mõtet jällle JÄLLE mul 10000x kirjutada ära pikalt mis seal valesti on? MA ei viitsi lihtsalt enam tühja taguda nagunii ei ole asjast kasu.
Kui oleks masendav viha mängude vastu siis a) ma ei mängiks ühtegi mängu + ei teeks osasid 4x + korda läbi b) ajaks ma ju sama juttu withceri kohta mis minuarust on üks väga hea RPG. Rõhk sõnal HEA.
Traf -> ära unusta paljaid naisi metsas  |
Ei ei, kõik on hästi ära palun kirjuta uuesti kõike. Lihtsalt su elu on jube küll
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
24.04.2009 22:15:43
|
|
|
| njah, poolas arvutipoes ajas küll Witcheri sein kadedaks - mängukarpe oli mitmes suuruses, ei saanudki aru mida kõige suurem karp sisaldas. Igasugu kujud, mõõga mulaazid, nahast potionibelt, t-särgid, Sapkowski kõik raamatud jne (aga kõik poola keeles)
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
24.04.2009 22:36:41
|
|
|
Poolakeelne mõõk (szpada) oleks tegija
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
27.04.2009 17:28:12
|
|
|
Ootasin ära kuniks mäng odavamaks muutus.. ning võin öelda, et tõsi ta on, üks parimaid RPG-sid ülepika aja. Kuigi lõpp oli mu jaoks liigagi kerge. Ostsin lõpetasin tasemega 38 vist. Javadiga võideldes kasutasin 100% absorve Shieldi ning väga paljud tema löögid suutsin ära blokeerida. Ei tea kas järgmine osa tõesti ainult Konsoolile tuleb - ootan PC versiooni kindlasti.
Suurimad plussid - peale loetav tekst ning Punktist A punkti B minnes sa lihtsalt ei lähe vaid koguaeg areneb temaatika ning sinu edasine käekäik.
Ise valisin Neutraalse lõpu - mis on arvatavasti raskemaid, sest kõik tahtsid peksa anda
_________________ AMD VS INTEL |
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
27.04.2009 17:52:05
|
|
|
Oot, järgmine osa? See tales of the white wolf taolise nimega värk? See pidi imo sama värk olema nagu see PC The Witcher, lihtsalt konsoolikas.
Igatahes ise ootan ikka täiega, et nad midagi kostaks The Witcher 2 kohta. Kahju oleksk küll kui see oleks nii esimene kui ka viimane osa sellest.
Endal istub veel arvutis ja millalgi teen kindlalt uuesti veel läbi
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.04.2009 18:48:27
|
|
|
| Witcher 2 on Assassins Creedi mootoril ja olen enam kui kindel, et see ka PC peale tuleb. Tales of white wolf on jah see "uus" ehk seesama mäng konsoolile ümber tehtud.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.04.2009 18:58:05
|
|
|
kui sama heal tasemel ja "hingega" kui Witcher rpg siis üks korralik action rpg võiks küll tulla... Kui pc peale ei tule siis mõs ikka... parem jätku tulemata kui pärast mingi sitt port või siis hakka lugema ajuvaba möla kasutajate poolt kes ei suuda endale gamepadi osta ning hädas klaveri+ hiirega mängimisega.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
28.04.2009 19:58:22
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
| Witcher 2 on Assassins Creedi mootoril ja olen enam kui kindel, et see ka PC peale tuleb. Tales of white wolf on jah see "uus" ehk seesama mäng konsoolile ümber tehtud. |
Kui siis ükskord loetleti, mis uusi asju seal mängus tuleb, siis küll päris seesama ei tundunud.
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
28.04.2009 21:48:34
|
|
|
| kust saaks ma selle vangla acti save game,nii et see act on 75% completed?
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.04.2009 08:44:48
|
|
|
http://www.gamebanshee.com/news/static/EkupAuuElEaevQKOPt.php
GameBanshee has learned from an inside industry contact that The Witcher: Rise of the White Wolf has indeed been cancelled.
Details are sketchy, but the following facts have been confirmed: after the release of The Witcher, CD Projekt Red took the financial obligation of starting 3 projects simultaneously, a console port of The Witcher, and two more titles based on The Witcher intellectual property, one of which was The Witcher 2.
As the financial crisis hit, the studio was affected as well, finding itself incapable of managing all three projects and forced to lay off a significant portion of its staff. The third Witcher IP project was cancelled, and its entire crew was let go or left of their own volition. A second round of layoffs followed as The Witcher: Rise of the White Wolf was cancelled, including around two dozen people losing their jobs yesterday.
All funds and manpower have been redirected to a single project, The Witcher 2, which will be a multi-platform title for PC and consoles.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
29.04.2009 09:13:40
|
|
|
Täitsa haige Vähemalt tuleb Witcher 2 krt, konsooli omast oli mul nii või naa suht pohh aga kurat, suht sitasti läks vendadel ikka
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.04.2009 09:30:05
|
|
|
kahtlane... just kiresid et neil tuli mängu müügist ilgemalt pappi kokku... bossid õgisid juba ära? Aga kunagi ei ole hea idee olnud mitme mängu tegemine korraga.. üldiselt tulemuseks on enamasti see et kõik nad on kas suht keskmise tasemega või siis viletsad.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
05.05.2009 13:04:32
|
|
|
Seoses sellega, kust läbi neti saab Enhanced editionit osta ?
Või on kellelgi siin kasutatud anda ?
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
05.05.2009 18:59:56
|
|
|
soovitaks karbi versiooni poest osta... saad nänni kõvasti kaasa
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
05.05.2009 23:45:12
|
|
|
Millist nänni ? Ei kujuta ette kas nad midagi huvitavat suudavad kaasa panna mis nagu hvi pakuks.
Aga ega kellelgi siin Pakkuda pole PC enhanced originaali ?
Ostaks heameelega teilt selle mängu ära (See ju niivõrd jama mäng et müüge parem maha ära, ma kergendan teid teie vaevast)
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.05.2009 00:26:47
|
|
|
installisin ka uuesti peale, vaatasin et viimane save oli 06.10.2008
mängima hakkasin siis, kui mäng välja tuli
pole vist isegi poole peale jõudnud
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
06.05.2009 08:50:44
|
|
|
| Mustika Prismas ikka kenad mustad enhanced versiooni karbid seisavad klaasi taga vitriinis
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|